Epic Games geeft geliefde, chaotische open wereld game gratis weg!

News
donderdag, 08 december 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Epic Games geeft regelmatig gratis games weg en de gratis game van deze week mag je niet missen! Epic Games geeft een fantastische game weg waarin je als topcrimineel verkozen wordt tot President van de Verenigde Staten. Je kan dus helemaal los gaan en eindelijk doen wat je wil! Snel claimen die game!
Sinterklaas is weer terug naar Spanje, maar we zijn nog niet klaar met alle cadeautjes! Epic Games gaat gewoon vrolijk door met uitdelen en geeft deze week maar liefst twee gratis games weg in de Store. Daarvoor is geen abonnement of andere actie nodig, je kan ze gewoon simpelweg claimen in de Epic Games Store!
saints row iv re elected 65852f1670400319

Saint's Row IV Re-Elected

Met de reboot van deze illustere serie geeft Epic Games je nu de kans om het sluitstuk van de originele serie te (her)beleven. de Saint's Row serie staat bekend om zijn over-the-top gameplay en verhaallijn, waarin de Saints alles uit de kast trekken om met het meest bizarre wapentuig hun tegenstanders over de kling te jagen. In dit vierde deel van de serie hebben de Saints het zelfs tot het Witte Huis geschopt: de Boss is verkozen tot President!
Dat komt goed uit, want de aarde wordt aangevallen door aliens en de Saints hebben het gehele arsenaal aan geheim wapentuig en de nodige superkrachten nodig om de invasie tegen te houden.
Dit vierde deel komt compleet met alle updates en maar liefst 25 pakketten DLC gratis meegeleverd. De ultieme alien ass-kicking experience dus!

Wildcat Gun Machine

Daar blijft het niet bij, Epic Games heeft nog een tweede gratis game in de aanbieding. Minstens net zo chaotisch is de twin-stick shooter Wildcat Gun Machine. De game wordt omschreven als een bullet hell dungeon crawler, maar kan ook gore beast battler genoemd worden. Je neemt het op tegen een serie vlezige, vieze levende hompen, die ieder als mini-boss gezien kunnen worden. Bewapend met een breed assortiment aan wapens, turrets en robots moet je zo ver mogelijk zien te raken in deze viezige grotten. Lukt het je niet, dan kan je altijd nog je kitten inzetten!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.