Epic Games geeft game met iconisch duo gratis weg!

News
maandag, 17 oktober 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games gratis games weg. Deze week heeft Epic Games voor ons een iconisch comic duo in petto, maar brengen ze ons ook alvast in de stemming voor Halloween!
Het is weer donderdag, dus tijd voor gratis games! De Epic Games Store heeft wekelijks één of meerdere gratis games en daar hoef je niets voor te doen, behalve claimen! Ook deze week is het weer raak in de Epic Games Store met maar liefst twee gratis games. Het is te merken dat het bijna Halloween is, want we mogen gaan griezelen! Epic heeft ook aan de wat meer tedere zieltjes gedacht met een vrolijke, humoristische game met Toejam & Earl in de hoofdrollen.

Darkwood

Darkwood is een horrorgame, maar dan toch net even anders. Wie I Am Legend gezien heeft zal het idee van Darkwood bekend voorkomen: overdag kan je redelijk vrij rondlopen, voorraden verzamelen en je basis versterken. Dat is nodig, want 's nachts moet je je verschansen in je basis en hopen te overleven tot de volgende ochtend. De game is spannend en sinister, maar kent geen jumpscares. De game biedt echte survival-horror.

Toejam & Earl: Back in the groove

Ook Toejam & Earl is deze week gratis in de Epic Store. In deze game gaat het er een stuk luchtiger aan toe: Toejam & Earl zijn twee buitenaardse rappers die op aarde beland zijn. Ze zijn gestrand en het is aan het dynamische duo om de onderdelen van hun Rapmaster Rocket terug te vinden. De game is gemaakt door de mede-ontwerper van het origineel uit 1991, Greg Johnson, en bevat dezelfde humor en verwijzingen naar het origineel. De game kam met vier personen in co-op gespeeld worden, dus dat wordt controllers verzamelen!

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.