Epic Games geeft een opvallende RPG game gratis weg

News
donderdag, 21 december 2023 om 17:30
epic gamesf1645113725
Het is de laatste sale van het jaar in de Epic Games Store en Epic fleurt die altijd op met waar zij goed in zijn: gratis games! Elke dag geeft Epic een game gratis weg en vandaag is dat een game waar de basis van elke RPG centraal staat.

Gratis game van Epic Games: Melvor Idle

Melvor Idle is een game die alle fluff van de grote RPG games wegstript en alleen de basismechaniek over houdt en uitbouwt. Je gebruikt je skills, bouwt je karakter uit en zorgt dat je steeds verder komt, zodat je meer goud en loot kan veroveren, om daar vervolgens je karakter weer verder mee uit te bouwen.
Melvor Idle is een typische Idle game, waarbij de game zelf een groot deel van de repetitieve handelingen uit handen neemt. Jij kiest op de juiste momenten welke upgrades je wil, hoe je je goud wil besteden en welke uitrusting je wil dragen.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Vanaf nu geeft Epic Games elke dag een game gratis weg, dus de game van vandaag is tot morgen 17:00 uur te scoren, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.

Gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.

Populair Nieuws