Epic Games geeft demonische golf-game gratis weg

News
woensdag, 27 december 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
De kerstdagen zijn voorbij, maar de feestdagen duren voort in de Epic Games Store! Ook vandaag geeft Epic weer een leuke game gratis weg. Dit keer betreft het een golf-game, maar wel één met een flinke twist. We gaan vervloekt golfen!
De feestdagen duren nog steeds voort in de Epic Games Store. Dat betekent heel veel kortingen tijdens de Holiday Sale, maar vooral ook gratis games! Elke dag worden gamers getrakteerd op een nieuwe gratis game. Nadat Fallout 3, Ghostwire: Tokyo en Art of Rally gratis te scoren waren, gaan we vandaag golfen, maar dan wel met een flink demonisch tintje.

Cursed to Golf

Cursed to Golf is een verhaal gedreven game. Dat verwacht je misschien niet van een golf-game, maar het is echt zo. Je bent in het niemandsland terechtgekomen en moet je weg terug naar het rijk der levenden zien te slaan waarbij elke slag telt. Je kan dan wel een golf-legende zijn, in het hiernamaals gelden andere regels!
Cursed to Golf is een roguelike, waarbij je je eigen karakter steeds verder moet zien te ontwikkelen, in de hoop ooit sterk en goed genoeg te zijn om het hiernamaals te ontsnappen. Succes!

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.

Populair Nieuws