Epic Games geeft de perfecte Valentijnsgame weg, of toch niet?

News
vrijdag, 09 februari 2024 om 9:00
epic gamesf1645113725
Epic Games geeft weer twee games gratis weg deze week. Eén daarvan is uitstekend geschikt voor Valentijnsdag, maar wordt door Epic zelf als psychologische horror omschreven. Tja, liefde en psychologische spelletjes liggen dicht bij elkaar!
Het is bijna Valentijnsdag en Epic Games is dan ook in liefdevolle sferen. Alhoewel, Epic omschrijft de eerste gratis game van deze week als een psychologische horror.

Doki Doki Literature Club

De literatuurclub is waar de meisjes zijn! Dat moet onze hoofdpersoon gedacht hebben toen hij zich aansloot bij de lokale Doki Doki Literature Club. En jawel, maar liefst vier anime meisjes wachten met smart op de literaire hoogstandjes die je op papier weet te zetten. Sayori, Natsuki, Yuri en Monika zitten klaar om door jouw meesterwerkjes van hun sokken geblazen te worden in dit psychologische liefdesspel.
Let op, dit spel is niet zo onschuldig als het lijkt. Het is zeker niet zomaar een dating-game. Zeker niet als dood en verderf hun intrede doet op Doki Doki. Liefde op het eerste gezicht, horror op het tweede.

Lost Castle

Epic Games kijkt niet alleen naar de liefde deze week, ook aan gamers die graag samen spelen wordt gedacht. Lost Castle is een co-op dungeon crawler met beat 'em up actie en roguelike elementen.
Je bestormt samen met maximaal 3 anderen Castle Harwood. Dit kasteel was ooit het hart van een vrolijk land, geleid door wijze nobelen. Helaas is die tijd voorbij en is het land ten prooi gevallen aan corrupte magie.
Gelukkig is het kasteel gevuld met schatten en dat trekt natuurlijk aan! Met meer dan 100 wapens en gear, enorme hoeveelheden items en potions, dagelijkse uitdagingen en de optie tot PVP is er meer dan genoeg te beleven in Kasteel Harwood.

Ook volgende week een vette gratis game van Epic Games

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen!
Ook volgende week mogen we een toffe game tegemoet zien, namelijk de Dakar Desert Rally, waarin spelers de net afgelopen Rally thuis nog eens na kunnen rijden!
Eenmaal geclaimed blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.