Epic Games geeft charmante beat 'em up game gratis weg!

News
donderdag, 30 maart 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Epic Games geeft iedere week een of meer gratis games weg. Deze week is het dubbele score, Epic geeft maar liefst twee games gratis weg! Niet alleen mogen we klappen gaan uitdelen in een charmante brawler, we mogen ook op avontuur door de tijd om de verdwijning van de hele mensheid op te lossen.
Deze week heeft Epic Games niet één, maar twee games voor ons in petto. Beide games zijn gratis te scoren en blijven gewoon van jou. Je hebt er verder niks voor nodig: geen abonnement of andere kosten. De games zijn voor altijd gratis te spelen via de Epic Games launcher. Zoals altijd zijn de games vanaf nu te claimen tot volgende week donderdag, 17:00 uur. Wacht dus niet te lang!

The Silent Age

De eerste gratis game is een bijzondere. Het is een adventure game in de lange traditie van de point-and-click adventures, met Joe, een schoonmaker, in de hoofdrol. Joe krijgt de ondankbare taak om de volledige uitroeiiing van het menselijke ras te voorkomen. Daarbij krijgt hij de hulp van een tijdreis-apparaat, waarmee hij tussen 1972 en een post-apocalyptisch 2012 kan springen. De game zit vol puzzels en een diepgravend verhaal.

Tunche gratis in de Epic Games Store

Tunche is een game van Leap Game Studios en combineert beat ’em up met roguelike-elementen. De game biedt co-op gameplay en is handgetekend. De keuze uit karakters is niet heel groot: er zijn vijf personages om uit te kiezen. Wel kan je het vervolgens tegen flinke eindbazen opnemen in de vier verschillende werelden die Tunche te bieden heeft.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.