Epic Games geeft bizarre over-the-top game gratis weg!

News
zondag, 31 december 2023 om 8:05
epic games store logof1652972108
Het is groot feest in de Epic Games Store. We zijn ongeveer halverwege de Holiday Sale en elke dag geeft Epic een game gratis weg. Vandaag is een topdag wat dat betreft, want de gratis game is één van de grotere en bizarre games van vorig jaar. Welkom bij The Saints!
Ook vandaag geeft Epic Games weer een gratis game weg in de Store en vandaag mogen we een echte topper bijschrijven. Saints Row is al sinds de eerste versie een nogal bizarre variant op Grand Theft Auto.
Elk vervolg werd gekker en gekker, totdat de criminelen van The Saints zelfs president van Amerika werden. Hoog tijd voor een reboot, waarna de gekkigheid opnieuw kan beginnen. Dat gebeurde in 2022, met de heel originele naam: Saints Row.

Saints Row gratis in de Epic Games Store

De reboot van Saints Row brengt ons naar Santo Ileso, een gebied dat nog helemaal veroverd moet worden. Samen met de toekomstige bendeleden Boss, Neenah, Kevin en Eli verdiep je je opnieuw in de wereld van misdaad in een enorme sandbox game waar vrijwel alles wat god verboden is tot de mogelijkheden behoort.
Saints Row is niet zo geraffineerd of grafisch verzorgd als zijn grote voorbeeld GTA, maar de game levert meer dan genoeg plezier om je in te verdiepen, zeker als de game gratis is. Snel scoren dus!

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.