Epic Games eindigt het jaar met een knaller: Supersnelle en geweldadige game gratis!

News
maandag, 01 januari 2024 om 8:00
epic gamesf1645113725
Epic Games luidt het jaar uit met een knaller en ook 2024 lijkt met een flinke serie geweldige games te starten! Vandaag kunnen PC gamers gratis een bijzonder gewelddadige en sneller game gratis scoren, waarbij elke fout de dood betekent.
Epic Games eindigt het jaar met een prachtig cadeau. Op deze laatste dag van het jaar geeft Epic Games de snelle futuristische game Ghostrunner gratis weg.

Ghostrunner nu gratis in de Epic Games Store

Jack is een Ghostrunner: iemand die gevaarlijke omgevingen doorkruist door de springen, wallrunnnen, aan touwen slingeren en meer. Ondertussen komt hij vijanden tegen die hij met één slag om kan leggen. Maar pas op, je vijanden kunnen dat ook: een enkele hit en je bent dood!
Met deze high-stakes, high impact achtergrond wacht je hectische gameplay die je op het puntje van je stoel doet zitten. Door progressie te boeken ontsluit je nieuwe vaardigheden en upgrades, die je hard nodig zal hebben.
Daar blijft het niet bij, Via meester-leaker Billbil-kun weten we inmiddels vrijwel zeker wat de volgende gratis games gaan worden. Als we zijn informatie, die hij weer van een onbekende Chinese persoon vernomen heeft, klopt, kunnen we de komende dagen nog een aantal flinke knallers tegemoet zien:
  • Escape Academy
  • 20 minutes Till Dawn
  • A Plague Tale: Innocence
  • Marvel's Guardians of the Galaxy
Met deze games mogen we toch echt wel van een feestelijke start van 2024 spreken! Of Billbil-kun gelijk heeft, merken we de komende dagen.

Elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar gaat dat iets anders. De eerste week gaf Epic Games alleen Destiny 2 Collection weg, die een week lang te claimen was. Inmiddels geeft Epic al dagen elke dag een nieuwe gratis game weg. Na DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3 en Ghostwire: Tokyo blijft de game van vandaag nog tot morgen 17:00 uur beschikbaar, waarna een nieuwe game in de Epic Store gratis te claimen is. Uiteraard laten wij jullie weten welke gratis game dat morgen is.