Epic Games geeft gratis fantasy wargame weg in de Epic Store

News
donderdag, 31 maart 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Het is weer donderdag en dat betekent een nieuwe gratis game in de Epic Games Store. Deze week geeft Epic zelfs twee gratis games weg en mogen we onder andere oorlogje gaan spelen in het Warhammer universum.
Het is weer donderdag, tijd voor een nieuwe gratis game in de Epic games Store! Epic geeft wekelijks een nieuwe game gratis weg, die de hele week te claimen is in de Store. Deze week krijgen we zelfs twee gratis games. De eerste gratis game is Total War: Warhammer. Waar de Total War serie eerder vooral bekendheid verwierf door historische veldslagen nauwkeurig na te spelen en je de controle te geven over hele legereenheden, slaat deze Total War: Warhammer een geheel eigen richting in.
Gedaan met waarheidsgetrouw nabootsen, maar volledig de fantasy-richting in gedoken, geeft de game je de macht over een heel leger mensen, orcs & goblins, dwergen of ondoden. De game gebruikt de gameplay die bekend is uit eerdere delen, inclusief city- en unit building, turn-based strategische planning en real-time gevechten. Total War: Warhammer geeft honderden uren speelplezier voor fans van het genre.
De tweede gratis game is een wat onbekendere: City of Brass. Deze first person rogue-lite game van Uppercut games ziet er mooi stilistisch uit en voert je door een stad in het midden-oosten die zo uit Aladdin had kunnen komen. De stad zit vol met bezeten mensen en vallen. Jij bent een dief die met een zweep en dolk een weg moet zien te vinden door de stad in een race tegen de klok.

Total War Warhammer en City of Brass gratis te claimen in de Epic Store

Fans van gratis games zonder abonnement daarvoor af te hoeven sluiten zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou. Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Epic Games geeft dus deze week zowel Total War: Warhammer als City of Brass weg maar heeft ook de gratis games van aankomende week al bekendgemaakt. Volgende week kunnen we in de Epic games Store zelfs twee leuke games gratis claimen! Volgende week krijgen we Rogue Legacy en The Vanishing of Ethan Carter gratis in de Epic Store.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17:00 en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws