Elite Short Stories bereiden je voor op seizoen 4 op Netflix

News
vrijdag, 21 mei 2021 om 17:30
elitef1621583634
Het langverwachte vierde seizoen van Elite komt 18 juni uit. Als je niet zo lang wilt wachten op seizoen 4 is er goed nieuws voor jou. Zo brengt Netflix binnenkort Elite Short Stories uit, die je voorbereiden op het aankomende seizoen.
De Elite Short Stories bestaan uit vier delen, waar per deel verschillende karakters worden uitgelicht ter voorbereiding voor het vierde seizoen.
  • De eerste Short Story gaat over Guzman, Caya en Rebe. Rebe geeft een klein huisfeestje voor haar vrienden dat al snel verandert in een drama wanneer drugs aan bod komen en onverwachte bezoekers langskomen. Deze komt 14 juni uit op Netflix.
  • De tweede Short Story gaat over Nadia en Guzman. Nadia voelt zich verward of ze wel of niet haar vriendje moet bezoeken wanneer zij terug gaat naar Spanje voor haar zus’ bruiloft. Deze komt 15 juni uit.
  • De derde Short Story is gebaseerd op Omar, Ander en Alexis. Ander heeft een lange tijd te kampen gehad met kanker. Nu hij eindelijk aan de betere kant is, is hij van plan de zomer te spenderen met Alexis, zijn chemo partner die nu nog steeds de volledige behandeling krijgt. Deze komt 16 juni uit.
  • De laatste Short Story die 17 juni uitkomt, een dag voor Elite seizoen 4, gaat over Carla en Samuel. Tijdens dit deel doet Samuel een grote, romantische poging op het vliegveld om ervoor te zorgen dat Carla niet aan boord gaat op het vliegtuig naar Londen.

Elite Short Stories ter voorbereiding op Netflix seizoen 4

Als je alle Elite Short Stories hebt afgekeken, ben je helemaal voorbereid op seizoen 4 dat 18 juni op Netflix uitkomt. Hier kunnen we natuurlijk de oude, maar ook nieuwe studenten bewonderen die naar Las Encinas gaan en opnieuw de raarste en meest romantische dingen beleven.