Elder Scrolls Online toont nieuwe Vampire Skill Line tijdens livestream

  In de nieuwe uitbreiding voor Elder Scrolls Online, Greymoor, zullen vampieren centraal staan. Ter gelegenheid wordt daarom de Vampire Skill Line helemaal opnieuw ontworpen en ontwikkelaar Zenimax Online Studios zal vanavond alle veranderingen uitleggen.

  In Greymoor worden spelers naar het westen van Skyrim geroepen, de ijskoude provincie die veel Elder Scrolls liefhebbers als hun broekzak zullen kennen. In het gebied heeft zich namelijk een Vampire Lord gevestigd, die voor een hoop problemen zorgt, waaronder het verschijnen van talloze vampieren.

  Vampieren krijgen een makeover

  Gelukkig staan niet alle vampieren onder controle van de Vampire Lord, want spelers kunnen zelf ook vampier worden. Omdat de bloedzuigers zo’n grote rol spelen in Greymoor, heeft Zenimax Online Studios besloten dat het hoog tijd is om de Vampire Skill Line een grote makeover te geven.

  Hoe de nieuwe vaardigheden eruit zullen zien, welke morphs er beschikbaar zijn en waarom die keuzes zijn gemaakt, zal vanavond worden uitgelegd in een livestream. Om 22:00 Nederlandse tijd zal de stream op Twitch van start gaan. Na het het uitleggen van de nieuwe skills zal er ook nog gepraat worden over de nieuwe Trial voor twaalf spelers die gelanceerd zal worden met Greymoor op 26 mei.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.