Nieuwe Percy Jackson serie komt naar Disney+!

News
vrijdag, 15 mei 2020 om 11:00
Disney+ is flink aan het uitbreiden, zo kunnen we binnenkort niet alleen meer Marvel en Star Wars series verwachten, maar ook een gloednieuwe Percy Jackson serie! Schrijver Rick Riordan heeft donderdag op Twitter bekendgemaakt dat er een serie op de streamingdienst zal verschijnen.
Binnenkort zal er een nieuwe serie verschijnen op Disney+ die compleet gebaseerd zal zijn op de boekenreeks Percy Jackson & the Olympians, geschreven door Rick Riordan. De live-action reeks zal de verhaallijnen van de vijf boeken volgen. Naast de aankondiging die schrijver Rick Riordan donderdag op zijn Twitter plaatste, beloofde hij zijn fans dat hij erg nauw betrokken zal zijn bij het project. Wanneer de serie precies zal uitkomen is nog niet bekend.

Comeback voor Percy Jackson?

Percy Jackson & the Olympians vertelt het verhaal over de 12-jarige Percy Jackson die erachter komt dat hij de zoon is van een Griekse god Poseidon. Het zal niet de eerste keer zijn dat de boekenreeks een live-action behandeling zal krijgen. In 2010 kwam de film Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief uit, gevolgd door een sequel die drie jaar later uitkwam. Veel fans van de boeken vonden de films vrij teleurstellend, zij hopen dan ook dat de Disney+ serie beter zal worden.

Populair Nieuws