Elder Scrolls Online deelt cadeautjes uit in knotsgek Jester's Festival Event

  Met MMO’s kunnen we ons soms lekker verliezen in een digitale wereld, ideaal ten tijde van een wereldwijde crises zoals nu. Elder Scrolls Online vrolijkt ons bovendien nu op met het Jester’s Festival Event en de beloningen die we daarbij kunnen verdienen.

  Tijdens het Jester’s Festival zitten tijdelijk niet de gebruikelijke machthebbers op de troon, maar zijn de narren aan de beurt. Om aan het festival mee te doen moet je je begeven naar één van de paviljoens aan de rand van Ebonheart, Vulkhel Guard of Daggerfall. Maak een praatje met een nar die is verkleed als Queen Ayrenn, de Skald-King of High King Emeric en je zal een unieke daily quest krijgen. Elke nar geeft een andere opdracht, dus dagelijks kan je drie quests voltooien.

  Elke keer wanneer je succesvol een opdracht tot een einde weet te brengen, krijg je een Jester’s Festival Reward Box als beloning. Daar kunnen waardevolle voorwerpen in zitten, maar ook nieuwe recepten, spullen voor in je huis en smakelijke taarten om in het gezicht van andere spelers te gooien. Elke eerste quest die je voltooit per dag, geeft je zelfs een Gift Box met een kans op betere beloningen.

  Sparen voor speciale mount

  Daar blijft het bovendien niet bij voor het Jester’s Festival Event in The Elder Scrolls Online. Zoals gewoonlijk zijn er ook weer speciale Achievements om te behalen en natuurlijk kan je Event Tickets verdienen. Spaar er genoeg en je kan eindelijk je Nascent Indrik Mount omtoveren in de gewilde Spectral Indrik Mount!

  Je zal alleen nog eventjes moeten wachten totdat je mee kan doen aan het knotsgekke festival. Op donderdag 26 maart zal het Jester’s Festival namelijk vast start gaan tot en met 2 april.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.