De beste Fitness tools op een rijtje!

Article
zaterdag, 21 maart 2020 om 15:00
instagram fitnessf1571734272
Gezond en fit zijn is een belangrijk deel van je leven waar je genoeg tijd voor moet maken. Een gezond leven kan leiden tot een beter gevoel en meer zelfverzekerdheid. Maar niet iedereen heeft er de tijd voor om een uur of twee te sporten in een sportschool. Gelukkig zijn er meerdere optie die bereikt kunnen worden met de technologie van vandaag.

Leggings met ingebouwde weerstand

Rennen is al zwaar, maar voor de mensen die een echte uitdaging zoeken en snel willen verbeteren is er een oplossing. De leggings van Physico Pro Resistance is het gelukt om compressieleggings een ingebouwde weerstand te geven. Met behulp van een elastiek wordt het moeilijk om naar voren te rennen. Dit zorgt ervoor dat rennen (en met name een snelheid aanhouden) aanzienlijk veel moeilijker wordt. Maar het resultaat voel je wel. Deze leggings zijn de nieuwe uitvinding op het gebied van sporten. Om dit aan te schaffen moet je wel een prijs neerleggen van 60 dollar oftewel 54,70 euro.
De leggings zijn niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Dit is ook jullie kant om te stralen. Want niet alleen vrouwen kunnen er goed uit zien in een legging maar ook wij kunnen dat!
gnfvy27c8dvjxj7jlyg3pm 1200 80f1583929187

KettlebellConnect™

Een Kettlebell kennen de meesten van jullie wel. Een zwaar gewicht waar je een variatie van oefeningen mee kan doen. Zoals Kettlebell swings, squats of upright rows. Het enige probleem is dat als je traint al gauw een zwaarder gewicht nodig hebt. En dan is je 20 euro Kettlebell niet meer goed. Zonde van het geld natuurlijk.
Maar nu is er de Kettlebell Connect. Een Kettlebell waarmee je het gewicht kan veranderen! Een geweldige investering dus, maar helaas is dat het ook, een investering. De kettlebell kost namelijk 325 euro. Een dure grap wat toevallig verkocht wordt door Apple.
En ja, wanneer iets verkocht wordt door Apple kan je verwachten dat je de verwachte prijs keer vijf moet doen Is het dan een nog steeds een goede keuze? Voor de mensen waar het geld op hun rug groeit zeker. Want dit bespaart ruimte, de hele tijd gewichten moeten verplaatsen 'én je hoeft je oefening niet bij te houden. Het stukje duur techniek werkt namelijk samen met je Apple Wach of iPhone met de JAXJOX-app (en gezondheids app).
Hopelijk zal Samsung ons een budgetversie aanbieden...
withings move ecg hybride smartwatch zwart geel2xf1582285270

Withings Move

Luister goed dames en heren. Een sporthorloge dat er niet verschrikkelijk lelijk uitziet en nog steeds een echte horloge blijft! Ja dat bestaat en nee, het heeft geen beeldscherm zoals je Smart Watch. In plaats daarvan krijgt het de premium feature genaamd stijl. Dit horloge toont je de tijd en waarde van je activiteit.
Dit betekent dat als jij voor 24 minuten aan het zwemmen bent je horloge dat weet en aangeeft. En ja, je horloge is waterdicht! De Withings Move houdt bij hoeveel stappen je zet, hoe snel je rent, hoe goed en lang je geslapen hebt, hoe lang je gezwommen hebt en hoeveel je daarbij hebt verbrand en het kan ook verbinden met je GPS.
Je kan het horloge zelfs aanpassen en de andere 20+ functies staan op de site (link is in de kop). De batterij gaat voor 18 maanden mee, wat geen grap is. Wat wel een grap lijkt te zijn is de prijs. Want het horloge kost maar 63,00 euro (als je extra's zoals een leren bandje niet mee rekent).
box 1514845 1920f1583929372

FIGHTCAMP PERSONAL

Heb je er ooit aan gedacht om jezelf te leren kickboksen en je eigen mini-gym neer te zetten? Nee, wij ook niet. Maar Fightcamp Personal geeft je wel die optie. Je krijgt voor een abonnement (of je betaalt de prijs in één keer) een stevige kickboks zak die tegen een stootje kan, 8 grote workout matten die je aan elkaar kan vast maken voor je eigen vechters grond. Premium Box handschoenen van echt leer, Fightcamp wraps zodat je je handen niet open slaat.
En je krijgt waar het budget is ingestoken: De FightCamp Punch trackers. Dit stukje techniek is zweet-proof en houdt elke beweging bij. Het blijkt 1000 bewegingen per seconde te kunnen volgen. En met 20 minuten opladen kan je 10 uur door. En als dat tekort is dan is er geen andere optie. Helaas is dit stukje tech dan misschien niet voor jou. Wel bewijs je dan dus dat je een kampioen bent waarvan zelfs Rico bang zal worden.
shoes 3937899 1920f1583929466

Smart Training Sokken

We hadden het eerder al over kledingstukken en ook je sokken kunnen een vervanger verwachten. Want deze sokken zijn namelijk zo speciaal dat ze een plekje verdienen op deze lijst. Deze sokken houden namelijk bij hoeveel stappen je zet, Je hartslag, Of je wel op de goede manier rent en op het goede deel van je voet valt/ afzet en nog veel meer.

Populair Nieuws

Laatste Reacties