'Elden Ring trailer bij Summer Game Fest'

News
donderdag, 03 juni 2021 om 16:30
elden ringf1624265795
Gamejournalist Jeff Grubb heeft in een nieuwe Summer Game Mess-stream aangegeven dat we Elden Ring gaan zien ergens deze zomer. Specifiek stelt de journalist van VentureBeat dat de game van FromSoftware getoond gaat worden door Geoff Keighley. Daarmee lijkt het zeker te zijn dat de game tijdens Summer Game Fest een nieuwe Elden Ring trailer onthuld wordt.
In de Summer Game Mess Show van 3 juni laat Grubb weten dat hij zeker weet dat Geoff Keighley nieuwe beelden van Elden Ring in handen heeft. Daarmee stelt hij dat Keighley tijdens een van zijn evenementen deze zomer nieuwe informatie van Elden Ring vrij gaat geven. Specifiek stelt Grubb dat er een trailer gaat komen van FromSoftware rondom de nieuwe game die in samenwerking met George R.R. Martin gemaakt wordt.
Eerder deze week werd er ook al gespeculeerd dat Elden Ring-informatie dichterbij was dan mensen dachten. Daarbij ging er op 2 juni nog wat extra olie op het vuur. Toen tweette het Elden Ring Update Twitteraccount namelijk ook al een teaser die fans hoop gaf. Grubb zelf reageerde hierna zelf op en stelde dat hij optimistisch was. Inmiddels heeft de journalist dus meer duidelijkheid gegeven.
f817aa8c 02c1 4ba9 84a8 20d357d52939f1605600404

Elden Ring trailer toch niet bij Microsoft

Lang werd gedacht dat een nieuwe Elden Ring trailer mogelijk getoond zou worden tijdens de Microsoft persconferentie. Bij E3 2021 hoopten fans nieuwe beelden te zien gezien de game in 2019 oorspronkelijk getoond werd tijdens E3 2019. Daar werd de game op het podium van Microsoft onthuld.
Sindsdien hebben we vrijwel niets meer gezien van de titel die door Bandai Namco uitgegeven wordt. Een releasedatum voor de game is eveneens nog steeds onduidelijk.