Gratis Elden Ring DLC nu te downloaden!

News
woensdag, 07 december 2022 om 13:30
elden ring headerf1646038440
De populaire game Elden Ring is, zoals onlangs aangekondigd, voorzien van een gratis update. Het gaat om een Colosseum DLC die nieuwe Player versus Player features introduceert en gloednieuwe cosmetics aan de game toevoegt.
Elden Ring kwam eerder dit jaar uit en heeft ontzettend goede recensies ontvangen. De game zal voor veel mensen dan ook meedingen naar 'game of the year', ongeacht de moeilijkheidsgraad. De game komt namelijk uit de stal van FromSoftware en dat is een synoniem voor een regelmatig 'You died'-scherm.

Wat houdt de Colosseum update in?

Het Colosseum bevat een nieuwe uitdaging en drie nieuwe arena's. Deze arena's zijn te vinden in Limgrave, Caelid en Leyndell.
De Colosseum DLC kent twee modi: United Combat en Combat Ordeal.
Wat betreft de nieuwe cosmetics zijn er vijf nieuwe haarstijlen. Dus lekker virtueel en gratis een kappertje pakken, dat kan nu!
Wist je trouwens dat wij eerder dit jaar een hele coole videoreeks hadden samen met influencer Yarasky? Onder de noemer 'Elden Ring for Dummies' leerde onze FromSoftware expert Ralph hem de fijne kneepjes van het vak. Het vak dat sterven heet. Je kan de videoreeks hier terugkijken.