Dagdeal bij bol.com: 3 Nintendo Switch topgames voor 125 euro

News
maandag, 23 november 2020 om 10:20
bolcomf1595427884
De Black Friday gekte is losgebarsten en natuurlijk doet bol.com mee. Vandaag heeft de website een speciale dagdeal met 3 toffe Nintendo Switch games voor slechts 125 Euro
Het komt niet vaak voor dat Nintendo Switch games in de aanbieding zijn, dus als dat dan gebeurt, moet je er zeker bij zijn! bol.com heeft vandaag een mooie actie met de allerbeste Nintendo Switch games. Kies je er drie uit, dan betaal je 125 Euro, terwijl ze los 44,95 kosten. Onder de games zitten toppers als Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Party, Super Mario 3D All-Stars en meer.

Dagdeal overzicht Bol.com 3 voor 125 Euro

Wat is Black Friday?

De dag na Thanksgiving begint in de Verenigde Staten Black Friday. Op deze dag strooien winkels met reusachtige kortingen, een traditie die in Europa sinds een aantal jaren geleden ook haar intrede maakte. Veel winkels (en vooral ook webshops) strooien dan ook al vroeg met kortingen.
Dit jaar is Black Friday op 27 november en dat betekent dat halverwege november alweer uitgekeken kan worden naar deals. Winkels beginnen vaak vroeger of gaan later door. Cyber Monday volgt traditioneel gezien immers ook nog op de maandag na Black Friday. Dit jaar is dat op 30 november.
Check hier ons overzicht met de Black Friday-deals voor andere webshops en platformen.

Populair Nieuws