Eerste Pokémon GO evenement van 2022 komt eraan

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 11:30
pokemon gof1625565538
Het eerste evenement van Pokémon GO in 2022 is gelanceerd. Het evenement heet Mountains of Power en zal veel Rock en Steel-type Pokémon bevatten.
Niantic heeft aangekondigd dat het eerste Pokémon GO evenement van 2022 Mountains of Power zal heten. Het Rock en Steel-achtige evenement begint op 7 januari om 10:00 uur en zal op 13 januari 20:00 uur eindigen. Het Mountains of Power-evenement zal een toename zien van Rock en Steel-type Pokémon in het wild als in Raids. Daarnaast wordt er ook speciale Pokémon aangeboden voor het voltooiden van Timed en Field Research tasks.
Tijdens het event heb je meer kans om een Zubat, Machop, Geodude, Slugma, Nosepass en Barboach tegen te komen. Met een beetje geluk is er ook een kans op een shiny Slugma, Onix en een Ferroseed.
Daarnaast kunnen Alolan Geodude. Onix, Beldum en Bronzor te vinden zin in One-star Raids. On Three-Star raids zijn dit Ursaring, Donphan, Medicham en Absol. Voor Five-star Raids Heatram en in Mega raids kan je een Mega Aerodactyl vinden.

Pokémon Go Community Day

Eerder heeft Niantic de Pokémon Go Community Day aangekondigd. Op deze dag wordt Spheal veel vaker gevonden in Pokémon GO en kun je de Pokémon shiny vinden. Als je deze Pokémon evolueert naar een Sealeo tijdens of twee uur na de vieren van de Community Day, krijg je een speciale Walrein met een extra goede aanval. Het event zal plaatsvinden op zondag 17 januari van 11:00 uur tot 17:00 uur.