'Call of Duty 2022 ontvangt deze populaire maps'

News
vrijdag, 07 januari 2022 om 11:00
call of duty modern warfare 2 remastredf1597932636
Alhoewel nog niks is bevestigd over de nieuwste Call of Duty game, heeft leaker Tom Henderson wel al enige speculatie over wat we van de nieuwste COD kunnen verwachten. Zo zullen herkenbare maps terugkeren uit de eerdere Modern Warfare 2.
In een YouTube video deelt CoD leaker Tom Henderson zijn mogelijkheden over de nieuwste CoD game die in 2022 uit zal komen. Er is al het een en ander over de game gelekt, maar volgens Henderson zullen oude maps terugkeren. Maps waar oud-CoD spelers misschien wel is heel blij over kunnen worden. Nogmaals, er is nog niks bevestigd vanuit CoD zelf en het zijn nog allemaal speculaties.
De nieuwe game zal Modern Warfare II heten, niet te vergissen met Modern Warfare 2 (MW2). Toch zullen er aspecten terugkeren die de link tussen de twee games leggen, zoals de terugkeer van bijvoorbeeld de maps Terminal en Highrise. Ook andere populaire maps uit MW2 zullen waarschijnlijk weer speelbaar worden. Dit verhaal komt je misschien bekend voor, aangezien er speculaties waren dat Call of Duty: Modern Warfare (2019) ook deze oude mappen zal bevatten in de multiplayer modus. Helaas gebeurde dit toen niet.

Wat weten we nog meer over Modern Warfare II?

Dit is overigens niet de eerste informatie die gelekt wordt over de nieuwste CoD game. Eerder kwam al naar voren dat er mogelijk een Rainbow Six Siege-achtige modus in de nieuwe CoD game zal zitten. In tegenstelling tot Rainbow Six Siege zal het spel niet gespeeld worden met bepaalde operators, maar krijgt iedereen een specifieke taak aangeschreven zoals bijvoorbeeld teamleider. Wat deze precies moet doen en wat voor rollen er zijn is nog niet duidelijk.