Eerste minuten van Borderlands 3 Guns, Love, and Tentacles

  Het is bijna tijd voor de tweede DLC van Borderlands 3. De eerste was natuurlijk Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot en nu zijn we voor de tweede DLC allemaal uitgenodigd om aan te schuiven bij de bruiloft van publieksfavorieten Wainwright Jakobs en Sir Hammerlock.

  2K

  De nieuwe Borderlands 3 DLC heet Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock. In het downloadbare avontuur gaan Sir Hammerlock en Wainwright Jakobs in het huwelijksbootje stappen. Dit doen ze op de nieuwe planeet Xylourgos. De ijsplaneet huisvest een groot dood monster waaronder zich een dorp vol occultisten bevindt. Op de planeet zul je vele nieuwe gevaren vinden, zoals nieuwe beesten en de gemuteerde occultisten. Gelukkig zijn er ook weer veel nieuwe wapens toegevoegd om je goed voorbereid te houden op alle nieuwe gevaren. Op typische Borderlands 3 wijze zal het als vanouds loot regenen.

  Ook gaan we een paar oude bekenden tegenkomen. In de eerste 12 minuten aan gameplay kunnen we zien dat Gaige uit Borderlands 2 weer terug is, maar dit keer als ondersteunend karakter. Zij vervult de rol van bruiloftplanner, want dat is natuurlijk precies wat je verwacht van een gepensioneerde Vault Hunter. Naast oude bekenden zullen we ook meer dan genoeg nieuwe karakters zien. Deze karakters zullen je helpen om het huwelijk van Wainwright en Hammerlock succesvol te laten verlopen.

  2K

  Wat kunnen we verwachten?

  De nieuwe Borderlands 3 DLC lijkt een soort van H.P. Lovecraft geïnspireerd verhaal te worden. Voor als je niet weet wie H.P. Lovecraft is: een schrijver die werd beschouwd als een meester in het schrijven van rare fictie. Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord over Cthulhu, dat was zijn hersenspinsel. Vooral doordat Tentacles in de titel van de Borderlands 3 DLC voorkomt, lijkt het erop dat ze zich hebben laten inspireren door de schrijver uit de 20e eeuw. In dat geval kun je jezelf alvast voorbereiden om hele rare dingen te zien. Nou is raar best wel normaal voor de Borderlands games.

  Guns, Love, and Tentacles komt uit op 26 maart, dus we moeten helaas nog even wachten. Het goede nieuws is wel dat je Borderlands 3 inmiddels kan aanschaffen op Steam, waar de game eerst alleen te verkrijgen was in de Epic Store. Op basis van de eerste twaalf minuten kunnen we er weer vanuit gaan dat het een klassiek Borderlands avontuur gaat worden zoals we gewend zijn. Heb jij er al zin in?

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.