Eerste live-action Kleine Zeemeermin foto onthuld

News
dinsdag, 13 juli 2021 om 10:00
kleine zeemeermin ursulaf1613661922
Disney heeft een eerste blik gegeven op de live-action remake van de Kleine Zeemeermin. Op de foto is actrice Halle Bailey als Ariel te zien. Naast de actrice is ook de Italiaanse kust te zien op de foto. De productie vond namelijk plaats in Sardinië.
Onder de foto die Bailey op Instagram plaatst is te lezen hoe bijzonder de opnames van de film voor haar waren. De actrice was slechts 18 jaar oud toen ze gecast werd voor de film en door COVID-19 werd een deel van de productie uitgesteld waardoor het filmen pas recentelijk is afgerond.
Bailey: "Het is de moeilijkste ervaring geweest die ik ooit heb gehad. Ik had niemand om me heen die ik kende en de eenzaamheid en het twijfelen aan mezelf was zwaar. Toch voel ik ook veel vrijheid en doorzettingsvermogen nu het einde hier is. Deze ervaring heeft mij sterker gemaakt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden."
Check de eerste live-action Kleine Zeemeermin foto hieronder:

Live-action Kleine Zeemeermin cast vol sterren

De cast van de live-action Kleine Zeemeermin remake zit naast Bailey vol met andere bekende sterren. Zo heeft Jacob Tremblay de rol van Botje te pakken, terwijl Scuttle door Awkwafina gespeeld wordt. Verder speelt Melissa McCarthy de rol van Ursula, is Javier Bardem Koning Triton en speelt Jonah Hauer-King de rol van prins Eric. Ook Daveed Diggs heeft een rol in de film.
Hem kun je natuurlijk kennen van zijn rol in Hamilton. Diggs is niet de enige Hamilton-alum die aan de film bijdraagd, want ook Lin-Manuel Miranda werkt aan de film. Hij verzorgt samen met oorspronkelijke componis Alan Menken de muziek. De film heeft nog geen releasedatum.