Eerste half uur van Assassin's Creed Valhalla gameplay gelekt

  Iedereen wacht met smart op Assassin's Creed Valhalla. De game komt bijna in de schappen terecht. De eerste minuten van de game zijn al gelekt. In totaal is er 30 minuten om van te smullen!

  Een van de meest geanticipeerde titels van dit jaar is toch wel Assassin's Creed Valhalla. Vanaf 10 november mogen we met de game aan de slag op de Xbox One en PlayStation 4 en de game komt ook naar de PS5 en Xbox Series X. Van dit laatste platform is nu de eerste gameplay uitgelekt via een YouTuber die zich PapiGfunk noemt. En gameplay krijgen we flink te zien van de game. Er is namelijk maar liefst 30 minuten gelekt waarin we allerlei elementen te zien krijgen van de vikinggame.

  Assassin's Creed Valhalla gameplay lek toont slechts het topje van de ijsberg

  De gameplay van Assassin's Creed Valhalla toont het prille begin van de game. Onder andere de openingsvideo van de game, waarin de Seer over het ontstaan van de wereld vertelt, en de eerste 30 minuten van de game zijn gelekt. In de eerste beelden hierboven is te zien hoe de jonge Eivor op avontuur gaat in een ontzettend koude wereld, waarin gevaar op de loer ligt.

  De tweede video (hieronder) toont ook een oudere Eivor die al over wat meer skills beschikt. Er komen in deze video onder andere bekende gameplay elementen voorbij zoals het vechtsysteem (dat flink op de schop lijkt te zijn gegaan), het nodige sluipwerk en natuurlijk het ontdekken van de wereld door het opzoeken van hogere punten.

  Assassin's Creed Valhalla lek toont indrukwekkende graphics

  Hoewel het lek vol met spoilers zit voor mensen die de game graag onbeïnvloed willen spelen, is er ook iets tofs op te merken. De gameplay van de nieuwe Ubisoft telg ziet er namelijk erg goed uit. De laadtijden lijken ontzettend kort te zijn, de animaties lopen heerlijk soepel en grafisch is alles om van te smullen. Dat belooft veel goeds voor wanneer de game straks te koop is!

  Assassin's Creed Valhalla komt op 10 november uit voor Xbox One, PlayStation 4 en Xbox Series X. De game komt later ook naar de PlayStation 5.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.