Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 6)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar de films Steve Jobs, Ready Player One, Triple Threat en meer.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van Van Helsing, Riverdale en The Flash.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • CAMINO A ROMA

   Sinds 11 februari op Netflix

   Regisseur Alfonso Cuarón vertelt over de jeugdherinneringen, het tijdsgewricht en de creatieve keuzes die de basis vormden van zijn met een Oscar bekroonde film 'ROMA'.

  • Dragon Quest Your Story

   Sinds 13 februari op Netflix

   Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.

  • Horse Girl

   Sinds 9 februari op Netflix

   Een lief buitenbeentje dat van knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries houdt, merkt dat haar steeds helderdere dromen haar echte leven binnenkomen.

  • Isi & Ossi

   Sinds 14 februari op Netflix

   Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.

  • Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop

   Sinds 11 februari op Netflix

   In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.

  • The Coldest Game

   Sinds 9 februari op Netflix

   Tijdens de Cubacrisis van 1962 moet het verslaafde wiskundegenie Josh Mansky deelnemen aan een schaakwedstrijd tussen de VS en Rusland. En aan een dodelijk spionagespel.

  • To All the Boys: P.S. I Still Love You

   Sinds 12 februari op Netflix

   Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.

  Nieuwe films op Netflix

  • By the Sea

   Sinds 9 februari op Netflix

   Vanessa en Roland maken zich bezorgd om hun huwelijk en gaan op reis naar een Frans kustplaatsje, waar ze een noodlottige ontmoeting hebben met een pasgetrouwd stel.

  • Professor And The Madman (The)

   Sinds 11 februari op Netflix

   Een geleerde die werkt aan de Oxford English Dictionary, krijgt de betekenissen van duizenden woorden van een dokter met een uitgebreide vocabulaire en duistere geheimen.

  • Ready Player One

   Sinds 9 februari op Netflix

   In een wereld die op instorten staat, gaat een getalenteerde gamer aan de leiding in een reeks uitdagingen om heer en meester te worden van een enorme virtuele wereld.

  • Steve Jobs

   Sinds 9 februari op Netflix

   Deze biopic laat aan de hand van drie cruciale momenten in zijn carrière de menselijke tegenslagen en de gedurfde visie zien van de man die de Mac groot maakte.

  • T-34

   Sinds 9 februari op Netflix

   Als tijdens WO I een gevangengenomen tankcommandant en een groep medekrijgsgevangenen van hun bewakers een oefening moeten leiden, smeden ze een gewaagd ontsnappingsplan.

  • The 15:17 to Paris

   Sinds 9 februari op Netflix

   Drie Amerikaanse vrienden op vakantie in Europa komen in actie als een terrorist passagiers aanvalt aan boord van een trein naar Parijs. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  • Triple Threat

   Sinds 14 februari op Netflix

   Een groep meedogenloze gangsters die is ingehuurd om een machtige erfgename te vermoorden, ontmoet zijn gelijke in een trio bedreven vechters die haar te hulp schieten.

  Nieuwe series op Netflix

  • Locke & Key

   Sinds 9 februari nieuwe afleveringen

   Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

  • Love Is Blind

   Sinds 5 maart nieuwe afleveringen

   Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

  • My Holo Love

   Sinds 9 februari nieuwe afleveringen

   Een eenzame vrouw vindt onverwachts liefde als ze een band krijgt met een mensachtig hologram dat er precies zo uitziet als zijn briljante schepper.

  • Taj Mahal 1989

   Sinds 14 februari nieuwe afleveringen

   In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.

  • Who Killed Malcolm X?

   Sinds 9 februari nieuwe afleveringen

   Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Draken: Reddingsrijders

   Sinds 9 februari nieuwe afleveringen

   De tweeling Dak en Leyla en hun draken wijden zich aan het redden van anderen, het verdedigen van hun dorp Huttsgloren en het maken van plezier.

  • Las chicas del cable

   Sinds 14 februari nieuwe afleveringen

   In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek.

  • Narcos: Mexico

   Sinds 13 februari nieuwe afleveringen

   Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

  • Van Helsing

   Sinds 9 februari nieuwe afleveringen

   Na een driejarige coma ontwaakt Vanessa in een wereld geteisterd door vampieren. Samen met een bont gezelschap van overlevenden gaat ze het overlevingsgevecht aan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.