Disney komt met een remake van Rapunzel

  De laatste tijd zijn er veel remakes gemaakt van Disneyfilms. The Lion King, Mulan, Jungle Book, Lady en de Vagebond en nog veel meer. Disney krijgt er maar geen genoeg van. En nu wil het bedrijf een remake van Rapunzel maken.

  Rapunzel

  We kennen allemaal het verhaal van Tangled, oftewel Rapunzel. Het verhaal over een prinses, met meters lang haar, die opgesloten zit in een toren. Wanneer er een onverwachte gast binnentreedt, Flynn Rider, verlaat ze voor het eerste in jaren haar toren. Rapunzel is een verhaal met humor en aanstekelijke liedjes zoals 'When Will My Life Begin?' en 'Mother Knows Best'.

  De animatiefilm met onder andere Mandy Moore, Donna Murphy en Zachery Levi heeft maar liefst 9 prijzen in ontvangst mogen nemen. In 2010 kwam de animatiefilm, gebaseerd op het verhaal van Raponsje uit. Het oorspronkelijke verhaal van Raponsje is afkomstig van de Gebroeders Grimm. Rapunzel is de 50e animatiefilm van Disney.

  Nu Disney een remake van Rapunzel wil maken, vragen wij ons natuurlijk af wie de rol gaat spelen van Rapunzel, Flynn Rider of moeder Gothel. Ook is het maar de vraag welke liedjes we gaan terughoren van de animatiefilm.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Remakes

  Om mee te gaan in de tijd en films in een nieuw jasje te steken, maakt Disney van veel animatiefilms een remake. Soms blijft Disney geheel bij het verhaal en soms wil ze nog wel iets veranderen. Oude liedjes komen in de remakes voor, maar er worden ook nieuwe liedjes gemaakt voor de remakes. Na remakes zoals Alice in Wonderland, Maleficent en Beauty and the Beast is Disney dit steeds vaker gaan doen. Sommige mensen vinden het een succes, sommigen vinden het zonde.

  Toch worden de remakes altijd goed bekeken en de meeste zijn een succes geworden. Kijk maar naar de nieuwste remakes zoals Aladdin en The Lion King. De releasedatum van de de remake Rapunzel is nog niet bekend. De remake zal wel gewoon in de bioscopen komen, niet alleen maar op Disney+ zoals Disney dat heeft gedaan met de remake van Lady en de Vagebond. Ook kunnen we nog meer remakes verwachten van de films Bambi, Cruella, Lilo en Stitch en een vervolg van de remake Aladdin.

  Welke remake wil jij nog graag zien?

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.