Eerste beelden van Super Nintendo World online te bewonderen

News
maandag, 09 januari 2023 om 19:00
Een preview-video biedt een eerste blik op de binnenkort te openen Super Nintendo World van Universal Studios en de verschillende attracties met Mario-thema.
Een fanpreview van de binnenkort te openen Super Nintendo World biedt een eerste blik op het nieuwste Hollywood-themapark van Universal Studios. Super Nintendo Worlds zijn de afgelopen jaren aangekondigd voor verschillende locaties over de hele wereld. Tot nu toe is alleen het park van Universal Studios Japan geopend, maar het is nu al een hit bij Nintendo-fans over de hele wereld. Nu de tweede Super Nintendo World zal worden geopend hebben fans hoge verwachtingen.
Super Nintendo World werd voor het eerste aangekondigd in 2015, maar vertragingen bij de bouw in combinatie met de aanhoudende COVID-19-pandemie zorgen ervoor dat de lancering van het Japanse park helemaal terugging tot begin 2021. Het themapark Universal Studios Hollywood werd al in 2016 bevestigd, maar heeft nog meer vertraging opgelopen. De bouw begon pas in 2019. Geduld heeft zijn vruchten afgeworpen, aangezien Super Nintendo World Hollywood op 29 januari opengaat voor houders van een jaarkaart, gevolgd door een grootste opening op 17 februari.
Het grootste verschil tussen de Hollywood-locatie van Super Nintendo World is helaas dat het niet de Yoshi-rit zal hebben die in Japan en andere locaties te vinden is. Zoals de gids in de video uitlegt, is de locatie in Hollywood beperkt door de beschikbare ruimte. De Yoshi’s Aventure Ride in Japan is een langzaam rijdende rein die door het park rijdt en verschillende landschappen laat zien. Het is een leuke rit, maar niet noodzakelijk, volgens de gids.
Nu de opening van Super Nintendo World Hollywood snel nadert, lijkt het erop dat Universal Studios een preview-evenement heeft gehouden voor bepaalde leden van de pers. Attraction Magazine heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een first-look video van het park samen te stellen.
Attracties in het park zijn onder meer het Super Mario Battle Team Bowser, een Mario Kart Ride en het Toadstool Cafe.
Super Nintendo World wordt vanaf 17 februari geopend in Universal Studios Hollywood.

Populair Nieuws