Eerste beelden van Brad Pitt als F1-coureur gedeeld

News
maandag, 08 juli 2024 om 14:00
brad pitt f1 movie max verstappen
Brad Pitt en Joseph Kosinski werken al een tijdje aan een F1-film. Nu zijn de eerste beelden gedeeld waarin de acteur als echte Formule 1-coureur te zien is.
Momenteel kunnen F1-fans genieten van een bloedstollend seizoen, waarin er nu al zes verschillende coureurs een Grand Prix hebben gewonnen. De winst van Lewis Hamilton op Silverstone afgelopen weekend kon zo uit een Hollywood-script komen.
Hoewel verhaal niet bedacht is, geldt dat wel voor de aankomende Formule 1-film met Brad Pitt in de hoofdrol - simpelweg getiteld ‘F1’. Tijdens de productie van de film hebben we de acteur al meerdere keren voorbij zien komen in de overalls van een coureur, maar we hebben hem nog niet in actie gezien achter het stuur.
Daar is nu verandering in gekomen. Warner Bros., Apple TV+ en Formula 1 hebben namelijk een teaser gedeeld van F1. In de eerste beelden zien we Pitt als F1-coureur, maar daarnaast komen ook andere bekende gezichten voorbij.

Echte F1-coureurs naast de acteurs

We hebben het daarbij niet over andere acteurs als Javier Bardem, Kerry Condon, Damson Idris en Tobias Menzies die ook in de film spelen, maar over echte F1-coureurs en teambazen. De film is namelijk gedeeltelijk opgenomen op Silverstone tijdens raceweekenden. Zo zien we onder andere Max Verstappen staan naast Pitt.
Die authenticiteit is ook de reden waarom F1 pas uitkomt in de zomer van 2025. De productie is namelijk stilgelegd door de staking in Hollywood. Omdat de overalls, auto’s en andere onderdelen in de Formule 1 per seizoen van elkaar verschillen, moesten veel beelden opnieuw worden geschoten.
De productie is ook nog niet klaar, ondanks dat er al een teaser is gedeeld. Afgelopen weekend was de cameraploeg aanwezig en tijdens de seizoensfinale in Abu Dhabi zijn Pitt en de andere leden van de productie ter plekke om beelden te schieten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties