Eerste beelden Super Smash-achtige game Warner Bros. gelekt

News
donderdag, 28 oktober 2021 om 11:30
batman arkham knightf1635411687
Er is een eerste screenshot naar buiten gekomen van de nieuwste Warner Bros. game. Hierin krijgen we meer te zien over de karakters die in de Super Smash-achtige game zitten.
Vooralsnog is Warner Bros. nieuwste game nog niet officieel aangekondigd, maar er zijn al meerdere leaks geweest die claimen dat de uitgever komt met een Super Smash-achtige game. Nu is er een screenshot naar buiten gekomen, waarin duidelijk te zien is welke karakters in de game zullen zitten. Een paar van deze karakters waren al bekend, zoals Batman en Gandalf, maar er zitten ook nieuwe namen tussen.
De screenshot zat origineel in een YouTube video. Warner Bros heeft deze video alleen offline laten halen, wat nog een bevestiging kan zijn dat het spel echt in de maak is. Gelukkig was het internet het bedrijf te snel af, en de screenshot in kwestie doet nu de ronde op Twitter. Veel gamers lijken het idee van de game tof te vinden, maar ook vrij vreemd.

Nieuwe fighter van NetherRealm

In eerder nieuws was al naar buiten gekomen dat Warner Bros bezig is met een nieuwe vechtgame die sterk lijkt op de Super Smash Bros. games van Nintendo. Op Reddit was een post geplaatst door een leaker die veel details liet weten over hoe de game eruit zal zien en welke personages er allemaal in zitten. De game zal door game studio NetherRealm in ontwikkeling zijn, de studio achter Mortal Kombat. Op de screenshot is te zien welke karakters er allemaal in de game zullen zitten. Hou wel in het achterhoofd dat het momenteel alleen gaat om speculaties en geruchten. De game is namelijk nog niet officieel aangekondigd door Warner Bros.