Eerste beelden Star Wars The Mandalorian seizoen 2 te zien!

News
vrijdag, 11 september 2020 om 9:15
the mandalorian swcc d90303c8f1573654610
Het mocht eventjes duren, maar het moment is daar. De eerste beelden van het nieuwe seizoen van the Mandalorian staan eindelijk online. Entertainment Weekly liet ons een heel aantal interessante foto’s van de set zien!
Over de eerste trailer van The Mandalorian seizoen 2 is nog geen releasedatum bekend, maar er zijn wel al een paar hele vette foto’s gemaakt van de set. Op de foto’s zijn al onze favorieten uit de serie te zien. Met name Baby Yoda valt weer ontzettend op op de foto’s. De absolute fan favorite van de show stal met zijn schattigheid de harten van bijna iedereen die de serie keek.
Ook Din Djarin, de Mandalorian zelf, valt uiteraard te zien op de foto’s. Buiten dat zijn Cara Dune, Greef Karga en de grote vijand Moff Gideon te zien op de foto’s. Tot dusver dus nog geen onbekende gezichten te zien op de set. Wel worden er veel geruchten rondgespeeld over eventuele personages die zich nog zouden toevoegen aan de serie. Zo gaat het gerucht dat Ahsoka in de serie voorkomt en gespeeld zal worden door Rosario Dawson al een hele tijd rond.

Nog even wachten op de trailer

Natuurlijk zijn we allemaal super enthousiast over The Mandalorian seizoen 2, maar veel beelden hebben we nog steeds niet. Vanwege ontevredenheid vanuit Disney over de trailer werd de release van de trailer uitgesteld. Wel zijn we er ondertussen van op de hoogte dat het tweede seizoen van de serie uit zal komen op 30 oktober.
Het eerste seizoen van The Mandalorian was een erg groot succes. De eerste aflevering van de serie werd tegelijkertijd met Disney+ gereleased. Voor veel mensen was de serie dan ook een grote reden om de streamingdienst van Disney aan te schaffen. In The Mandalorian zie je hoe een Mandalorian, die vooral ‘Mando’ genoemd wordt zijn leven op het spel zet voor een klein 'kind'.

Populair Nieuws