The Last of Us komt met Halloween tot leven

News
zondag, 18 juni 2023 om 13:30
xgn google image
Universal Studios brengt The Last of Us tot leven in de vorm van een spookhuis, dat deel uitmaakt van het langverwachte Halloween Horror Nights 2023-evenement in het themapark. Het spookhuis zal iconische locaties uit de game uit 2013 bevatten.
In deze ervaring stap je in de schoenen van Joel en Ellie terwijl ze strijden tegen runners, clickers en plunderaars. Hoewel de details nog niet volledig bekend zijn, kun je een complexe reconstructie verwachten van de klassieke locaties uit de games. Zo verken je namelijk de labyrintische paden van de Pittsburgh Quarantine Zone, betreed je het desolate Hotel Grand en ga je door mysterieuze en vochtige tunnels. Verder reis je door herkenbare locaties uit de game, zoals The Hotel Grand en de Pittsburgh quarantine zone, 'en meer'.

Koop je kaartjes

Het evenement vindt plaats op geselecteerde avonden tussen 1 september en 31 oktober van dit jaar, zowel in Universal Studios Hollywood als het Universal Orlando Resort. Tickets zijn nu beschikbaar voor boeking, maar het is belangrijk op te merken dat je naar de Verenigde Staten moet reizen om deel te kunnen nemen aan dit unieke spektakel.