Een game cadeau doen was nog nooit zo goedkoop!

News
vrijdag, 23 december 2022 om 10:30
anthem co op en singleplayer details bekendgemaakt 137220
De koopjes en gratis games vliegen ons om de oren deze kersttijd. Soms zitten daar goede deals bij, maar EA maakt het nu wel heel goedkoop om een game cadeau te doen. Of voor jezelf te kopen natuurlijk!
De game waar we het over hebben is natuurlijk Anthem. Deze game uit 2019 is gemaakt door Bioware en ziet er bijzonder spectaculair uit. De co-op multiplayer had een nogal ruwe start, maar de plannen die Bioware met de game had waren zeer ambitieus.
Hoewel het er op lijkt dat die plannen nooit werkelijkheid gaan worden, kunnen we nu tóch heel voordelig een kijkje nemen in de wereld die Bioware voor ogen had. De game is nu namelijk voor minder dan een biertje in de kroeg te koop.
Deze aanbieding is niet aan een enkel platform gekoppeld, Anthem koop je voor iets meer dan twee euro voor PC, Xbox of PlayStation 4.
analisis de anthem prepara tu alabarda 147651

Anthem als euroknaller

Anthem is een co-op multiplayer actiespel die uitkwam in 2019. Het speelt zich af in het land van Bastion, een land dat er prachtig en veelzijdig uitziet. Maar, Bastion heeft een priobleem. De Shapers, die Anthem bewoonden voordat de mensheid dat deed, hebben de Anthem of Creation gemaakt.
Deze Anthem controleert en vormt de wereld, maar is oncontroleerbaar geworden. Anthem heeft de Heart of Rage veroorzaakt en moet zo snel mogelijk gestopt worden. Jij bent een van de Freelancers, die gehuld in gepantserde exoskeletten probeert de natuurrampen te stoppen. Een eerste poging is mislukt, dus aan jou en een kleine groep overlevenden te taak om de organisatie van de Freelancers opnieuw op te bouwen.
Anthem werd bij de lancering flink onderuit geschoffeld, vooral vanwege een flinke behoefte aan grinden en niet heel lekker lopende gameplay. Toch kan je je aan deze game nu eigenlijk niet branden. Voor een schamele twee euro kan je de game prima uitproberen en wie bang is online geen co-op gamers te kunnen vinden is er ook een mogelijkheid om de game solo te spelen.
Proberen dus, voor deze prijs is zelfs Anthem de aankoop waard!