Een Avatar MMO shooter komt naar iOS en Android

News
zondag, 16 januari 2022 om 18:00
avatarf1639597174
Er komt een nieuwe game gebaseerd op Avatar naar de smartphones met iOS en Android. De game wordt ontwikkeld door Archosaur games en zal dit jaar verschijnen.
De James Cameron-filmreeks Avatar krijgt een MMORPG op mobiele apparaten. De game zal Avatar: Reckoning heten en wordt een nieuwe 'multiplayer online role-playing shooter'. De game staat gepland om dit jaar uit te komen voor iOS en Android.
Spelers kunnen zelf hun eigen personage maken en afreizen naar nog nooit eerder vertoonde gebieden van Pandora. Je leert hier nieuwe Na’vi clans kennen, je vecht tegen mensen van de RDA en ontmoet andere aliens. Je kunt Avatar: Reckoning spelen in zowel solo als multiplayer matches, je personage kan levelen en nieuwe gear verzamelen in singleplayer story missies, co-op missies of door PvP gevechten aan te gaan.
Avatar: Reckoning wordt ontwikkeld door Archosaur Games en geproduceerd door Tencent, Disney en Lightstorm Entertainment. Ontwikkelaar Archosaur heeft al eerder aan games gewerkt waaronder Dragon Raja en Novoland: The Castle in the Sky.

Niet de enige Avatar-game

Dit is niet de enige Avatar-game die in de maak is. Zo werkt Ubisoft momenteel ook aan Avatar: Frontiers of Pandora voor PC en consoles. Verder is de mobiele game Avatar: Pandora Rising in de maak.

De eerste film in de franchise kwam uit in 2009 en het tweede deel zal eind dit jaar in de bioscoop draaien. Daarnaast weten we ook al dat er naast Avatar 2 nog eens drie andere sequels zullen verschijnen.

Populair Nieuws