EA storing zit FIFA 23 spelers dwars

News
donderdag, 25 mei 2023 om 11:32
eaf1643880594
Wie gedacht had een potje FIFA 23 te spelen heeft pech. Er lijkt namelijk een storing te zijn bij EA. Tegelijkertijd worden er problemen gemeld bij FIFA 23.

Update - EA storing lijkt verholpen

Het lijkt erop dat je weer gewoon van al je EA games kan genieten. Er komen nauwelijks meer meldingen binnen over een storing bij de uitgever of bij FIFA 23. Wat er aan de hand was is niet duidelijk.
Oorspronkelijk bericht:
Gebruik maken van je EA account lijkt momenteel niet te gaan zoals het hoort. Er zijn veel meldingen te zien op Allestoringen.nl. In het afgelopen half uur is er een piek van meer dan 500 te zien.
Een storing blij EA betekent helaas ook dat veel games van de uitgever niet speelbaar zijn. Er wordt bijvoorbeeld ook veel melding gemaakt van een storing bij FIFA 23. Wie een andere online mutiplayer titel wil spelen, zoals bijvoorbeeld Battlefield, loopt mogelijk ook tegen problemen aan. Een belangrijk onderdeel van EA's portfolio is multiplayer, dus de storing is mogelijk een groot probleem.

Wanneer is de EA storing voorbij?

Het is momenteel niet helemaal duidelijk wat er precies aan de hand is, dus het is ook moeilijk inschatten hoe lang de problemen duren. Er is momenteel een daling in het aantal meldingen, maar het zal nog even moeten blijken of die doorzet. Ook is het natuurlijk goed mogelijk dat er een tweede piek volgt.
Het is te hopen dat de problemen niet al te lang aanhouden. Als het momenteel niet lukt om EA games te spelen of van andere diensten gebruik te maken zit er niet veel anders op dan het later nog eens te proberen.