EA Sports FC 24 nu met enorm veel korting te scoren

News
vrijdag, 15 maart 2024 om 15:00
ea sports fc 24 haaland schotf1695043276
Het voetbalseizoen is in volle gang en heb je zelf ook zin gekregen om een balletje te trappen in een gevuld stadion? Dan kan je nu profiteren van heel veel korting op EA Sports FC 24.
Lange tijd hebben de FIFA games de wereld van voetbal gedomineerd. Sinds vorig jaar zijn er alleen geen FIFA games meer te vinden in de winkelschappen. EA Sports en de internationale voetbalbond hebben hun samenwerking stopgezet. In plaats daarvan is de uitgever en ontwikkelaar gekomen met een nieuwe franchise: EA Sports FC.
Met EA Sports FC 24 is het eerste deel op de markt verschenen en de game heeft fans gerustgesteld. Want hoewel de naam van de game is veranderd, is de essentie van de FIFA games intact gebleven met EA Sports FC. Wil je het zelf beleven, dan kan je dat nu voor een zacht prijsje doen. Momenteel is EA Sports FC 24 namelijk met veel korting te scoren bij bol.

Realistische voetballers

Voor het nieuwste deel in de voetbalgames heeft EA Sports gebruikgemaakt van nieuwe technologieën, om alles zo realistisch mogelijk te maken. Met HyperMotion V rennen voetballers zo realistisch en accuraat mogelijk over het veld. Daarvoor is gebruikgemaakt van AI om de bewegingen van echte voetballers te analyseren.
Daarnaast wordt ook gebruikgemaakt van PlayStyles, waarbij verschillende bronnen worden gehanteerd om kenmerkende vaardigheden van spelers in de game te tonen. En de Frostbite Engine, die oorsprongelijk gemaakt is voor de Battlefield games, tilt de graphics naar een hoger niveau.