EA Sports FC 24 krijgt grote gratis update voor het EK

News
vrijdag, 24 november 2023 om 9:30
ea sports fc 24 euro 2024 spelersf1700813890
Als je tijdens het EK wil kijken of je het beter kan doen, dan kan dat in EA Sports FC 24. De game krijgt namelijk een gratis update voordat het toernooi van start gaat.
Het zal nog een aantal maanden duren, maar volgend jaar zal het EK voetbal plaatsvinden in Duitsland, officieel genaamd de UEFA Euro 2024. En net zoals dat eerder het geval was met het WK voetbal, kunnen spelers in de nieuwste voetbalgame van EA ook zelf aan de slag met het toernooi.
EA heeft namelijk aangekondigd dat er een UEFA Euro 2024 update komt voor EA Sports FC 24, voordat het toernooi van start gaat. Spelers kunnen dan zelf proberen om de beker te winnen met hun favoriete nationale elftal.
De samenwerking met UEFA is voor EA waarschijnlijk ook vrij belangrijk. De samenwerking met FIFA is namelijk ten einde gekomen, waardoor het niet meer zo vanzelfsprekend is dat het WK, dat georganiseerd wordt door de FIFA, in EA Sports FC terechtkomt.

Gratis nationale spelers scoren

Hoewel het dus nog een tijdje zal duren voordat de update zal verschijnen, het EK gaat namelijk van start in juni 2024, worden trouwe spelers wel al binnenkort beloond. Iedereen die namelijk voor 16 januari EA Sports FC 24 speelt, zal namelijk één van zes verschillende UEFA Euro 2024 spelers krijgen voor Ultimate Team. Die spelers worden vanaf 18 december uitgedeeld.
De spelers waar je kans op kan maken zijn:
  • Jack Grealish (Engeland)
  • Ousmane Dembélé (Frankrijk)
  • Federico Chiesa (Italië)
  • Florian Wirtz (Duitsland)
  • Virgil van Dijk (Nederland)
  • Alvaro Morata (Spanje)