Black Friday begint met knallende Switch OLED deal

News
vrijdag, 24 november 2023 om 10:00
Black Friday is officieel op 24 november 2023 en de dag begint goed. Bij Gameshop Twente is namelijk een stuntprijs te vinden voor de Nintendo Switch OLED. Daar bespaar je namelijk vijftig euro op de console.
De Nintendo Switch OLED is alweer twee jaar oud, maar de handheld van Nintendo ging in het verleden nog niet vaak omlaag in prijs. Dat is nu wel het geval tijdens Black Friday 2023. De OLED-variant van de Nintendo Switch is nu namelijk slechts 299 euro.
Dat is vijftig euro korting ten opzichte van de normale prijs van de Nintendo Switch OLED. Die kwam namelijk oorspronkelijk met een prijskaartje van 349 euro uit op de markt. Gameshop Twente komt met de deal en hieronder kun je profiteren.
Via de pagina van de webwinkel kun je als eerste bij Systeem "NSW" selecteren, waarna je de specifieke editie van je Switch moet selecteren. Het zijn de Wit Joy-Con-editie, Neon Blauw/Rood Joy-Con-editie en de Mario Red Edition waar je de korting op kunt vinden.

Ook Black Friday deals in de eShop

Na de bestelling wordt de console op dezelfde dag nog verzonden, mits je voor 16.30 uur 's avonds besteld. Dan heb je de Switch wellicht nog voor de Black Friday-deals in de Nintendo eShop weg zijn. Daar wordt, zoals je in dit overzicht kunt zien, ook gestrooid met deals.
Ga jij profiteren van de deal? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws