10 beste Cyber Monday 2023 bol.com deals

News
vrijdag, 24 november 2023 om 9:00
bolcomf1595427884
Black Friday 2023 is in volle gang. De afgelopen anderhalve week hebben we weer heel wat deals voorbij zien komen. Als je door de bomen het bos niet meer ziet hebben we een aantal van de beste bol.com Black Friday en Cyber Monday deals op een rij gezet.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition

Wordt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga net zo’n evergreen als The Complete Saga van vroeger? De tijd zal het leren, maar voor nu is de nieuwe LEGO Star Wars zeker een titel waar je je uren mee kunt vermaken als Star Wars-fan. Je kunt hem nu bovendien kopen in een Galactic Edition, waar alle los verkrijgbare character packs bij zijn inbegrepen. Die versie is op alle platformen mooi goedkoop, maar in het bijzonder op Xbox. Voor die versie van de Galactic Edition betaal je namelijk maar 19 cent meer dan voor de standaard editie.

PS5 DualSense Controller

Dat de DualSense controller voor PS5 met Black Friday in de aanbieding zou zijn viel te verwachten: het is een vaak terugkomende aanbieding bij grote sales. Dat maakt het alleen geen minder goede deal. Door de adaptieve triggers en haptische feedback is de DualSense normaal gesproken niet goedkoop, dus de kans om er één voor 50 euro in huis te halen laten we niet schieten.
steelseries arctis nova 7f1700738988

SteelSeries Arctis Nova 7

Wanneer je aan het gamen bent hoeft natuurlijk niet iedereen mee te genieten van alle geluiden. Of je nu zelf liever de inhoud van de game een beetje voor je houdt, of dat je omgeving af en toe een beetje gek wordt van al het schieten en schreeuwen, een koptelefoon is nooit weg. De SteelSeries Arctis Nova 7 is dan geen slechte keuze, dankzij bijvoorbeeld ruimtelijke audio en de mogelijkheid om hem gelijktijdig met je console en je smartphone te verbinden. Een korting van 26 procent maakt hem nog eens extra aanlokkelijk.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSoftware is de laatste twee jaar lekker bezig geweest. Nog geen twee jaar na Elden Ring komt de ontwikkelaar met Armored Core VI. Zoals je gewend bent van FromSoftware biedt deze game een flinke uitdaging, maar dit keer niet in een griezelige fantasy-setting, maar op een andere planeet, met mechs. De launch edition met leuke goodies is voor vrijwel elk platform in de aanbieding. Opvallend genoeg zijn digitale exemplaren nergens afgeprijsd, dus gebruikers van de Xbox Series S of Digital Edition van de PS5 vallen helaas buiten de boot.
armored core vif1674661622

LEGO Harry Potter Geheime Kamer

In de LEGO Harry Potter-lijn zijn er heel wat sets die gebaseerd zijn op Zweinstein. Uiteraard zijn er sets die het hele kasteel uitbeelden, maar je kunt ook je eigen Zweinstein bij elkaar zoeken met verschillende sets die op elkaar aangesloten kunnen worden. Als er één deel van de toverschool eigenlijk niet mag ontbreken is het de Geheime kamer. De set om die toe te voegen aan jouw Zweinstein is voor Black Friday flink afgeprijsd.

Samsung QE55QN85C

Black Friday is een populaire tijd van het jaar om een tv te kopen. Er zijn dan ook weinig productcategorieën waarin zoveel in de aanbieding is als bij televisies, dus wie op zoek is heeft heel wat te vergelijken. Een goede deal die eruit springt is de Samsung QE55QN85C: 55 inch, 4K en Dolby Atmos maken het een aantrekkelijk model. Bovendien brengt de Black Friday-korting deze tv omlaag naar een heel andere prijsklasse en dat is het soort deal dat we graag zien.
lego star wars throne room dioramaf1683036989

LEGO Star Wars Troonzaal Diorama

LEGO Star Wars experimenteert de laatste tijd wat meer met andere zaken dan alleen ruimteschepen. Zo kun je nu diorama’s van iconische scènes uit de films bouwen. De confrontatie tussen Luke Skywalker, Darth Vader en Emperor Palpatine zal een set zijn die veel fans aanspreekt, maar het is ook één van de duurste diorama’s tot nu toe. Met Black Friday komt de prijs genoeg omlaag dat het toch verleidelijk wordt.

MSI Optix G272CQP

Ben je op zoek naar een nieuwe monitor voor je PC? De MSI Optix G272CQP is een goede optie om te overwegen. Met een verversingssnelheid van 144 tot 170 Hz (afhankelijk van je aansluiting) heb je in ieder geval soepel beeld. De 1440p resolutie en snelle reactietijd van deze curved monitor mogen er ook zijn. Dat alles heb je nu in huis voor maar 249 euro!
horizon forbidden westf1675161467

Horizon Forbidden West

Voor grootschalige single-player avonturen ben je bij PlayStation aan het juiste adres. Horizon Forbidden West was vorig jaar één van de grootste games voor de PS5 en is nu al aardig in prijs gedaald. Je verwacht misschien dat de Complete Edition de meest voordelige optie is. Op den duur zal dat misschien het geval zijn, maar op dit moment is het goedkoper om de normale editie te kopen en dan in de PlayStation Store de Burning Shores DLC te halen, aangezien die ook in het kader van Black Friday 2023 is afgeprijsd.

MSI Stealth 16 studio

Een krachtige laptop heeft vaak ook een flink prijskaartje. De MSI Stealth 16 Studio is ook zeker geen budgetlaptop, maar is voor Black Friday 2023 flink afgeprijsd. Desondanks haal je een krachtig apparaat in huis, dat geschikt is voor gaming en andere zware taken. Ook mooi meegenomen is dat hij er precies zakelijk genoeg uitziet dat je hem ook voor dagelijks gebruik kan inzetten.