EA pakt uit met korting op meerdere games tijdens Summer Sale

News
zaterdag, 29 juni 2024 om 10:00
dead space remakef1627024754
De zomer is gearriveerd in Nederland en dat is ook EA opgevallen. De uitgever is namelijk van start gegaan met een Summer Sale, waarbij je meerdere games met korting kan scoren.
De zomer is normaal niet een seizoen die ideaal is voor gamers. Ten minste, als je je favoriete hobby wil uitvoeren. Je kan natuurlijk een Nintendo Switch of een Steam Deck mee naar buiten nemen, maar het wordt een stuk lastiger als je op een PlayStation 5 of Xbox wil gamen. Wat dat betreft is het beter als het buiten tien graden Celsius is en een herfstbui naar beneden valt.
Hoewel de zomer niet de ideale tijd is om games te spelen, is het wel het perfecte moment om je collectie aan te vullen met meerdere nieuwe titels. Veel webshops, retailers en uitgevers pakken aan het begin van het seizoen namelijk uit met een Summer Sale - of al iets eerder met een Pre-Summer Sale. Je kan daarbij profiteren van enorm veel korting op allerlei producten, waaronder games.

EA games met korting in huis halen

Zo heeft EA momenteel een Summer Sale op meerdere titels bij bol. Ben je iemand die geniet van sportgames, houd je ervan om met illegale auto’s door de straten te racen (de digitale straten uiteraard) of ben je iemand met groene vingers, dan is het nu een mooi moment om van de uitverkoop te profiteren. Wij hebben hieronder alvast de beste deals voor je op een rij gezet.
Naast deze titels kan je ook van nog meer korting profiteren bij bol. Check hier het volledige overzicht van zomerdeals bij de Nederlandse webshop.

Populair Nieuws

Laatste Reacties