EA lijkt met grote storing te kampen

News
donderdag, 04 mei 2023 om 17:34
eaf1643880594
Het lijkt even geen goed moment om een EA game te spelen. De uitgever lijkt namelijk last te hebben van een grote storing er komen veel meldingen binnen op Allestoringen.
Het ziet ernaar uit dat je momenteel wat problemen kunt hebben met het spelen van een EA game. Op Allestoringen komen veel meldingen binnen van een storing. De meldingen komen zelfs boven de 2000 uit.
Gek genoeg zijn de meldingen voor individuele games dan weer niet zo hoog. Er zijn storingen te zien van FIFA en Apex Legends die ongeveer dezelfde tijdlijn volgen als die van EA, maar blijkbaar melden gebruikers het echt als een EA storing en niet als een storing van hun favoriete game. Onder de meldignen van de EA storing laten veel gebruikers ook weten last te hebben met bijvoorbeeld Need for Speed Heat, Need for Speed Unbound en The Sims 4.

Wanneer is de EA storing opgelost?

Het is niet duidelijk wat de oorzaak is van de problemen. Ook is niet bekend of EA werkt aan een oplossing. Via de social media kanalen van de uitgever zijn er in ieder geval geen officiële berichten te zien over de storing.
Momenteel lijkt er een daling in het aantal meldingen te zitten, maar dat hoeft helaas niet te betekenen dat de storing bijna voorbij is. Er zijn in het verloop van de meldingen namelijk sowieso al momenten te zien dat het goed leek te gaan, maar dat werd vaak snel gevolgd door een nieuwe piek. Het lijkt erop dat afwachten en later opnieuw proberen om te gamen de beste strategie is.

Populair Nieuws