EA deelt nu gratis FUT 21 pakjes uit aan FIFA 21 spelers

News
dinsdag, 09 maart 2021 om 10:00
fifa 21f1603192410
De FIFA Ultimate Team modus, in de volksmond beter bekend als FUT, is de populairste manier om te spelen in FIFA 21. Om nog meer spelers te laten beginnen aan de modus en veteranen te belonen, deelt EA nu gratis FUT 21 pakjes uit aan alle spelers!
Spelers die gisteravond hebben ingelogd op de FIFA 21 web app of in FIFA 21 zelf zijn gestapt, werden plotseling verrast met een bericht. Daarin staat dat EA weer is begonnen met een campagne genaamd de FUT Player Days, waarbij spelers worden beloond voor hun harde werk in FUT 21 door middel van aanbiedingen en gratis goodies. Dat meldt GamesRadar.
Het meest interessante van laatstgenoemde zijn ongetwijfeld de gratis FUT 21 pakjes die spelers kunnen scoren. EA beloont namelijk elke speler op basis van hoeveel tijd ze in FIFA 21 hebben gestoken. Heb je er één tot zestig dagen in de game zitten, dan krijg je een Jumbo Premium Gold Pack. Van 61 tot 115 dagen krijg je een Prime Gold Players Pack, met 116 tot 137 dagen een Rare Mega Pack en de echte veteranen met 138 tot 141 dagen in de game krijgen een Ultimate Pack. Welke gratis FUT 21 pakje je hebt gekregen, kan je zien in het My Packs overzicht in de hub.

Wat is FUT 21 precies?

De FIFA Ultimate Team modus is ongekend populair de laatste jaren in de FIFA games. In FUT is het de bedoeling om je eigen voetbalteam samen te stellen, door middel van pakjes met spelers te openen. Met jouw team kan je het vervolgens opnemen tegen teams van vrienden of andere spelers, waarmee je weer coins kan verdienen om meer pakjes te openen.
Het is ook mogelijk om FIFA packs te kopen met echt geld, wat volgens de Nederlandse Kansspelautoriteit teveel lijkt op gokken. Daarom is het kopen van FIFA packs in Nederland sinds eind vorig jaar verboden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties