Dying Light 2 krijgt in 2021 nieuwe updates

News
donderdag, 31 december 2020 om 17:30
dying light 2 02f1578407932
Velen van ons wachten nu al een behoorlijke tijd met smart op Dying Light 2. De game zou eigenlijk een jaar geleden uitkomen, maar dit ging niet helemaal volgens plan. Vervolgens viel het een lange tijd stil rond de game, waar veel van ons juist graag informatie over wilde. Nu krijgen we eindelijk weer wat te horen over de game.
Tymon Smektala, game design ontwikkelaar van de game, gaf in de Discord groep van Dying Light 2 aan dat er in 2021 meer informatie zou gaan komen. Dit is niet echt een verrassing, maar wel erg goed om te horen voor de Dying Light fans onder ons. De game draagt behoorlijk wat hype met zich mee, maar heeft tot nu toe niet veel geluk gehad.

Problemen met de productie

Dying Light zou origineel uitkomen januari 2020, maar de makers van de game, Techland, gaf aan dat ze meer tijd nodig zou hebben voor de productie. Hierdoor werd de game verplaatst, Zoals enorm veel films, series en dus ook games, heeft Dying Light 2 het ongetwijfeld moeilijk gehad in deze vervelende coronatijd. Dit zal hun plannen absoluut niet makkelijker gemaakt hebben in de laatste maanden.

Eindelijk weer nieuws

Al maandenlang wachten de fans van Dying Light op het kleinste beetje informatie over de sequel van het eerste deel. Heel lang kregen we dit niet. Eindelijk is er nu een beetje hoop, na de belofte die gedaan werd door de game design ontwikkelaar. Wij hopen zo snel mogelijk meer te weten over Dying Light 2.

Populair Nieuws