De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 1)

  Elke week is er wel ergens sale of een aanbieding. Wij gaan er iedere week op uit om de beste aanbiedingen voor je op een rij te zetten. Dat betekent ook in de eerste week van het nieuwe jaar. Dit zijn de beste aanbiedingen op games en tech van week 1 2021!

  Samsung Galaxy Tab met gratis Game Pass of Xbox controller

  Als je toevallig nog een nieuwe tablet nodig hebt, dan is de Galaxy Tab S7 lijn van Samsung iets om te overwegen. De tablets zijn namelijk lekker dun en heerlijk in hun gebruik. Daarnaast zijn ze geschikt voor Xbox Game Pass en daarmee de ideale manier om onderweg te gamen. Maar dan heb je natuurlijk wel een Xbox Game Pass abonnement en een Xbox Controller nodig.

  Daar doet bol.com deze week nog een duit in het zakje, want bij de Tab S7 en S7+ modellen krijg je deze week een Game Pass bundle ter waarde van 109 euro cadeau. Je kan ook voor 75 euro korting kiezen op je tablet als je dat liever wil.

  Dikke Nintendo deals bij Media Markt

  Media Markt knalt het jaar uit (of in, afhankelijk wanneer je dit leest) met een stapel toffe Nintendo deals. Verschillende Switch games en de Switch Lite zijn afgeprijsd met minimaal 10 euro. Hieronder doen wij een greep uit de selectie!

  Digitale deals!

  Niet alleen fysiek is er van alles te scoren. Digitaal kun je ook flink je slag slaan. In de Epic Games Store zijn verschillende games gratis en op GOG kun je daarnaast ook de nodige gratis games vinden. Denk aan Metro Last Light die op laatstgenoemde platform momenteel gratis is. In de verschillende eShops valt ook voordeel te halen.

  Zo strooit Sony in de PlayStation Store met kortingen die tot in januari geldig zijn en doet Nintendo allerlei topgames met een lekkere korting weg in de eShop. Microsoft heeft op haar beurt de Countdown sale die kortingen op de nieuwste games tot 35 euro biedt. Zo scoor je FIFA 21 nu voor maar 34,99 euro en heb je Assassin’s Creed: Valhalla voor maar 48,99 euro te pakken.

  Independent Films

  2 4K Ultra HD films voor maar 32 euro bij Zavvi

  Zavvi is al een hele tijd lekker bezig met voordeel uitdelen op blu-ray en 4K blu-rays. Je haalt de beste films met behoorlijk wat voordeel in huis via de webwinkel. Op dit moment is er in de winkel een actie gaande waarbij je maar liefst 2 4K blu-rays in huis haalt voor maar 32 euro. Dat is slechts 16 euro per stuk! Wij keken in het aanbod en maakten een selectie:

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.