Dungeons & Dragons-film is nu te streamen in Nederland

News
dinsdag, 19 september 2023 om 14:30
dungeons dragons honor among thieves st 4 jpg sd high copyright 2022 paramount pictures hasbro dungeons dragons and all related characters are trademarks of hasbro 2022 hasbrof1703865641
Heb je Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves gemist in de bioscoop of wil je de film nog een keer zien? Dan kan je hem nu in Nederland streamen via SkyShowtime.
Een lange tijd was Dungeons & Dragons een hobby die werd gezien voor alleen nerds die zich schuilhouden in donkere kelders. Daar is verandering in gekomen met de verschijning in de populaire Netflix-serie Stranger Things en de komst van Critical Role, een Twitch-serie waarin bekende voice actors (met Matt Mercer als DM) D&D spelen.
De franchise is zo populair geworden dat Paramount Pictures het aandurfde om een grote film over Dungeons & Dragons te maken, inclusief een indrukwekkende sterrencast. Het resultaat is Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, dat begin april in de bioscoop verscheen.
De film gaat over een groep avonturiers, waaronder de bard Edgin (Chris Pine), de barbarian Holga (Michelle Rodriguez) en de sorcerer Simon (Justice Smith). Het is de groep gelukt om een verdwenen en krachtige relic te bemachtigen, maar er is één probleem: de opdrachtgever wil de wereld overnemen met de relic. Zoals het een echt D&D-avontuur betaamt moet de groep zijn eigen rommel opruimen.
Heb je Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves gemist in de bioscoop of wil je de film dolgraag nog een keertje zien, dan kan je dat nu doen. De film is nu namelijk te streamen in Nederland via de streamingdienst SkyShowtime!

Zin in nog meer D&D?

Heb je na het zien van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zin gekregen om nog meer in de wereld van D&D te duiken? Dan kan je dat nu ook zonder vriendengroep doen. Het recent verschenen Baldur’s Gate 3 is namelijk gebaseerd op de regels van Dungeons & Dragons 5th Edition. En als je goed oplet, kan je ook een paar referenties vinden naar Honor Among Thieves.

Populair Nieuws