Dungeons & Dragons brengt nieuwe trailer uit

News
dinsdag, 24 januari 2023 om 20:30
dungeons and dragons honor among thievesf1674487585
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves heeft een nieuwe trailer uitgebracht. In de trailer worden verschillende nieuwe scenes getoond en wat meer onthuld van het plot van de aankomende film.
De nieuwe trailer bevestigt dat de Red Wizards of Thay de tegenstanders van de film zullen zijn, aangezien de magocratische tovenaars een artefact hebben gebruikt om een leger van ondoden te creëren dat alleen de groep helden van de film kan stoppen. De trailer toont Holga (Michelle Rodriguez) in actie, waarbij ze een aantal stadswachters neerhaalt met slechts een steen. We zien ook een van de Red Wizards verschillende nieuwe spreuken uitspreken. We vangen ook een eerste glimp op van Szass Tam, van wie is bevestigd dat hij de hoofdschurk van de film is.
De officiële beschrijving van Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves luidt: “Een charmante dief en een bende onwaarschijnlijke avonturiers ondernemen een epische overval om een verloven relikwie terug te halen, maar het loopt gevaarlijk mis als ze in aanraking komen met de verkeerde mensen.” Dungeons & Dragons: Honor Among brengt de rijke wereld en speelse geest van het legendarische rollenspel naar het grote scherm in een hilarisch avontuur vol actie. In de film spelen Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Rege-Jean Page, Hugh Grant en sophia Lillis.

Iconische D&D-setting

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves wordt geregisseerd door Jonathan Goldstein en John Francis Daley. De film is een origineel verhaal, maar speelt zich af in de Forgotten Realms, een iconisch fantasy-setting die centraal staat in de Dungeons & Dragons-game en de bredere franchise. Tientallen romans en videogames spelen zich af in de Forgotten Realms, evenals talloze tabletop-avonturen.

Populair Nieuws