Duivelse titels om naar uit te kijken

News
donderdag, 20 februari 2020 om 15:00
hillhousef1582111670
2020 is een geweldig jaar voor entertainment. Veel grote verschillende game, serie en film titels komen in de loop van het jaar uit. Dit zijn de "bezeten" games, films en series om dit jaar naar uit te kijken.

Games

Om een game zo gruwelijk mogelijk te maken voeg je er gewoon demonen in. Deze overweldigende, demonische games zullen in de loop van het jaar verschijnen.

Nioh 2

Een oneindige oorlog in het jaar 1555 heeft Japan in complete chaos veranderd. In deze meedogenloze wereld ontmoeten we het hoofdpersonage, die de yokai opjaagt. Het personage verliest op een dag zijn Yokai-kracht tijdens het vechten met een duivel. Toukichiro, een rondtrekkende handelaar verhelpt deze ramp door “Spirit Stones.” Deze magische artefacten geven het hoofdpersonage zijn krachten terug.
Vanaf dat moment besluiten de twee hun vaardigheden te combineren en samen op zoek te gaan naar meer van de krachtige Spirit Stones. Hun zoektocht wordt gefinancierd door een invloedrijke krijgsheer om de artefacten op te sporen en ervoor te zorgen dat deze niet in verkeerde handen vallen.

Doom

De wereld ondergaat een demonische invasie en dat betekent een hele hoge dosis aan gore en actie. De Doomslayer heeft zich voorgenomen om alles dat met de duivel te maken heeft te vernietigen. Ongeveer 60% van de aarde is overgenomen door demonen wat ook inhoudt dat een meerderheid van de mensheid gedood is.
Doom Eternal speelt zich af op aarde, mars, de hel en ook reist de Doomslayer naar de hemel. Bekende demonen keren terug en nieuwe demonen verschijnen in dit gruwelijke avontuur en vervolg van de bekende gamereeks.

Diablo 4

Het is nog niet zeker wanneer Diablo 4 zal uitkomen, maar volgens geruchten zou de game eind 2020 moet verschijnen.
Diablo 4 speelt zich af in een duistere, verwoeste wereld. Door de wereld heen liggen lijken met uitgescheurde lichaamsdelen en er zijn vijanden die bloederig gedood worden. De grauwe sfeer wordt benadrukt door een grimmige stilte.
Niet alleen het uiterlijk is duister, de verhalen zijn nog een stap erger. Zo is er in de demo een verhaal waarin een vader zijn zoon verdronk als offer, om de oogst van het dorp te redden. In deze duistere wereld is het aan de spelers om ervoor te zorgen dat de wereld niet in het hellevuur opgaat.

Films

Geesten en demonen zijn terugkerende thema's in horrorfilms. Dit zijn de gruwelijke filmtitels voor de horrorliefhebbers om dit jaar naar uit te kijken.

The Boy: Bramhs’ Curse

Na een gewelddadige overval besluit Liza om met haar man Sean en getraumatiseerde zoontje Jude te verhuizen naar de Heelshire Mansion. Niet op de hoogte van de gruwelijke geschiedenis trekken ze in. Wanneer Jude de levensechte pop Brahms ontdekt, lijkt het plots beter met hem te gaan. Wat het gezin niet weet, is dat de pop duivelse krachten bezit en deze op het gezin zal loslaten.

The Conjuring III: The Devil Made Me Do it

De film gaat over een man die terechtstaat voor een moord, hij claimt hierbij dat hij bezeten was door een demon. De man zelf was de eerste die bezetenheid als reden gebruikte voor zijn acties. In dit deel van The Conjuring zijn de meeste dingen gebaseerd op ‘waargebeurde’ verhalen, zaken die onderzocht zijn door de Warrens.

Series

Demonische invloeden zijn niet alleen inspiratie voor gruwelijke games en horrorfilms, ook series kunnen dit goed verwerken. Deze series verschijnen met een vervolg seizoen in de loop van 2020.

Lucifer

De ontevreden heerser van de hel, Lucifer, heeft afstand gedaan van zijn titel en verliet zijn koninkrijk en is vervolgens in de drukte van Los Angeles opgegaan. Daar vond hij al gauw de spanning die hij zocht door een nachtclub te openen en de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. Dit komische, demonische drama krijgt een vervolg seizoen in de zomer van 2020.

The Haunting of Hill House

In de zomer van 1992 verhuizen Hugh en Olivia Crain samen met hun kinderen Steven, Theodora, Luke, Nell en Shirley naar Hill House. Het doel was om het landhuis te renoveren en te verkopen. Door omstandigheden moeten zij langer blijven dan gepland. Deze langere tijd in het huis heeft hen veel trauma’s gegeven. Vreemde geluiden en paranormale verschijningen teisterden de familie. Het gezin komt 26 jaar later weer samen en worden geconfronteerd met hun tijd in Hill House.

Populair Nieuws

Laatste Reacties