Borussia Dortmund toont serieuze interesse Feyenoord spits Gimenez

News
vrijdag, 29 september 2023 om 17:30
Santiago Gimenez heeft de aandacht getrokken van Borussia Dortmund, zo meldt BILD. Scouts van de Duitse club waren aanwezig tijdens het eerste deel van de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax, waar Gimenez twee doelpunten scoorde.
Op dit moment heeft Borussia Dortmund nog geen concrete stappen ondernomen om Gimenez aan te trekken. De club beschikt al over drie spitsen: Sébastien Haller, Niclas Füllkrug en Youssoufa Moukoko. Bovendien is er momenteel niet voldoende financiële ruimte om Gimenez los te weken bij Feyenoord. Ondanks dit alles heeft de Mexicaanse spits een zeer goede indruk achtergelaten bij de scouts van Dortmund, waardoor hij op hun radar staat.
Naast Dortmund worden ook Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur genoemd als geïnteresseerde clubs in Gimenez. De aanvalsleider van Feyenoord is dit seizoen sterk gestart, met negen doelpunten in de eerste zes Eredivisie-wedstrijden. Volgens Voetbal International zou de vraagprijs voor Gimenez al rond de veertig tot vijftig miljoen euro liggen.

Vertrekt Gimenez in de winter?

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft ook al laten doorschemeren dat een wintertransfer voor Gimenez mogelijk is, hoewel het nog niet zeker is of de spits in januari al wil vertrekken. De club heeft met Ayase Ueda ook een goede spits in de selectie, maar de interesse van Europese topclubs laat zien hoeveel waardering Gimenez geniet.

Populair Nieuws