Win nu bioscoopkaartjes voor Dogman!

Article
vrijdag, 29 september 2023 om 17:00
dogman st 2 jpg sd high 1f1695996420
Met de koudere maanden op komst begint het weer ideaal weer te worden om 's avonds de bioscoop op te zoeken. Dat komt ook goed uit, want in de Reageer en Win van deze week geven we bioscoopkaartjes weg van Dogman!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we drie exemplaren van Stratego weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Stratego zijn geworden... tb92, redsu en Patrikov!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Dogman

Oktober is in zicht en dat betekent dat de bioscopen weer volstromen met nieuwe films. Zo draait sinds deze week Dogman in de Nederlandse filmzalen, van de geprezen Franse regisseur Luc Besson.
Dogman draait om de jonge man Douglas (Caleb Landry Jones), die door zijn vader zwaar is mishandeld tijdens zijn jeugd. Uiteindelijk werd hij door zijn vader tussen een groep honden gegooid. Maar in plaats van dat hij werd aangevallen, beschermden de honden Dougles, waarna hij een eeuwige bond met de dieren heeft opgebouwd. Ook later in zijn leven vertrouwt Douglas alleen op zijn honden, zelfs wanneer hij het moet opnemen tegen een groep gangsters.
Wil je Dogman zelf zien in de bioscoop, dan hebben we goed nieuws. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk 2x twee bioscoopkaartjes voor Dogman weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).