Muziekwedstrijd DOOM Eternal geannuleerd door coronavirus

  Bethesda Softworks Benelux nodigde bands en artiesten uit om door DOOM geïnspireerde nummers in te sturen voor 13 maart. Vervolgens zouden de beste nummers geselecteerd worden, waarbij de artiesten het uiteindelijk live zouden uitvechten in AFAS Live, maar dat plan gaat niet meer door.

  Op 18 maart zou op muzikale wijze de finale worden uitgevochten in AFAS Live, waarbij de winnaar zou worden gekozen door een mix van een publieke stem en een vakjury, waaronder XGN's eigen Richard Verweij. Uiteraard konden aanwezigen naast de muziekwedstrijd ook zelf aan de slag met het aankomende DOOM Eternal.

  Het evenement is nu alleen geannuleerd wegens zorgen om het coronavirus. Het is een voorzorgsmaatregel die in de huidige situatie genomen moest worden, dat meldt organisator Bethesda Benelux in een persbericht.

  "Het was een moeilijke keuze, maar we stellen de veiligheid van onze fans en medewerkers altijd voorop. De DOOMUSIC-competitie gaat nog steeds online door zonder live finale. Meer informatie volgt binnenkort. Nogmaals bedankt voor jullie support."

  Bethesda Softworks Benelux

  Mensen die al een ticket hadden gekocht voor het evenement zullen hun geld terugkrijgen. Het huidige plan is om de finale van de muziekwedstrijd te houden door middel van een livestream.

  DOOM Eternal

  Verkijgbaar vanaf 20 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.