Dit zijn de monsters uit The Witcher!

News
maandag, 02 november 2020 om 11:30
the witcher geraltf1673257620
Halloween klinkt als een feestje dat niets voor een Witcher is. Al die verklede mensen lijken net echte monsters. Toch kregen we iets te zien van Geralt of Rivia op 31 oktober. Netflix zette een video op YouTube, waarin een aantal monsters van het eerste seizoen van de serie te zien waren. Krijgen we deze monsters opnieuw te zien in het tweede seizoen?
De video die ‘Geralt’s Monster Mash’ genoemd wordt geeft een terugblik van een aantal monsters die we in het eerste seizoen te zien kregen. Zoals we weten waren deze monsters niet allemaal net zo slecht als de ander. We gaan er natuurlijk vanuit dat ook in seizoen twee weer een hoop monsters langs zullen gaan komen.
Wij hopen dat dit ook veel nieuwe monsters zullen zijn. Wel moet Netflix de volgende keer iets beter hun onderzoek doen voordat ze zo’n video plaatsen. De grote fans van The Witcher weten namelijk dat draken eigenlijk niet in de categorie monsters vallen.

The Witcher seizoen 2

Het tweede seizoen van The Witcher zit er natuurlijk ook aan te komen. Zo’n serie is wel een heleboel werk en het verhaal van Geralt of Rivia, Ciri en Yennefer moet wel goed in beeld gezet worden. Daarom zal het helaas nog wel even duren voordat seizoen 2 uitkomt, maar er werd wel al aangegeven dat de serie gepland staat voor 2021. Een precieze releasedatum hebben we helaas nog niet.
Wel weten we al dat het tweede seizoen een hoop voor ons in petto heeft. Geralt zal met Ciri vertrekken naar Kaer Morhen en haar daar trainen. Hier zullen we een hoop nieuwe en voor Witcher fans bekende gezichten gaan zien. Geralt denkt daarnaast dat Yennefer dood is, maar dat blijkt niet zo te zijn.
Wat verwachten jullie van seizoen 2 van The Witcher? Laat het ons weten!

Populair Nieuws