DIt zijn de laatste nieuwjaarsbonussen voor Red Dead Online

News
woensdag, 26 januari 2022 om 17:00
red dead online outlawf1595414833
Rockstar heeft om het nieuwe jaar te vieren besloten om iedere week van januari met nieuwe bonussen te komen. We zitten in de laatste week van januari, dus de laatste nieuwjaarsbonussen van 2022 voor Red Dead Online zijn momenteel te behalen. Weer een goede reden om deze week de Western game te spelen.
Tijdens iedere week in janauri staat er een gamemodus centraal in Red Dead Online. In de laatste week, die is ingegaan op 25 januari en zal duren tot 31 januari, staat de gamemodus Team Gun Rush in de spotlight. Als je de gamemodus speelt krijg je twee keer zoveel dollars en ervaringspunten.

Wat voor bonussen krijg je in Red Dead Online?

Er staat niet alleen een gamemodus centraal. Ook zijn er een aantal andere bonussen die je als speler kan behalen. Als je de uitgelichte playlist speelt met je vrienden in een Posse dan krijg je een gratis Porter Jacket.
Dit werkt dus alleen als je in een Permanent Posse zit, anders krijg je het gratis item niet. Daarnaast kan je de Nominated Series spelen om 30 procent korting te krijgen op een Repeater naar keuze.
Dit zijn dus de bonussen waarmee Rockstar de maand met nieuwjaarsbonussen afsluit. Deze zijn dus momenteel al te behalen en eindigen op 31 januari. Wanneer de volgende reeks aan bonussen komen is nog niet bekend, maar hopelijk zal Rockstar haar spelers snel weer trakteren op een grote update.