Dit zijn de features van Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 seizoen 2

News
donderdag, 09 februari 2023 om 18:30
call of duty modern warfare 2 soldierf1664436468
Spelers van Call of Duty Modern Warfare 2 en Call of Duty Warzone 2.0 hebben iets moois om naar uit te kijken. 15 februari lanceert namelijk seizoen 2 en Activision heeft nu bekendgemaakt welke features spelers allemaal kunnen verwachten.
Er wordt met smart uitgekeken naar de seizoen 2 update voor de nieuwste Call of Duty games. Spelers klagen namelijk al een tijdje dat er te weinig content is om te spelen, maar daar lijkt verandering in te gaan komen met de update. Activision heeft namelijk via een blogpost onthuld wat de patch allemaal gaat toevoegen.
Zo is het tijd voor Ranked Play in Call of Duty Modern Warfare 2. Deze modus is gemaakt samen met Treyarch en de Call of Duty League, waardoor je CDL-approved regels kan verwachten, een leaderboard en natuurlijk exclusieve beloningen. Activision zal binnenkort meer informatie bekendmaken over Ranked Play.
Daarnaast kunnen spelers ook maar liefst zeven terugkerende modi verwachten. Infected, Gun Game, Grind en Hardcore zijn meteen speelbaar op 15 februari. Drop Zone, All or Nothing en One in the Chamber zullen gedurende het seizoen worden toegevoegd. En dan is er ook nog Raid Episode 2 die later wordt toegevoegd.

Nieuwe map voor Warzone 2.0

Spelers van Call of Duty Warzone 2.0 kunnen ondertussen aan de slag vanaf de 15de met een nieuwe map voor de terugkerende modus Resurgence. Op Ashika Island mag je strijden om de controle over een klassieke Japanse stad en de map is ongeveer 30 procent groter dan voorgaande kleine maps.
Naast de modus en map zullen er ook nog kleinere features worden toegevoegd. Zo laat je in seizoen 2 een dog tag vallen en als een teamgenoot of jijzelf die oppakt, krijg je een geldbonus en een UAV ping. Daarnaast zorgt de update voor onder andere een nieuwe Contract, Data Heist, Combatant en een nieuwe baas.

Populair Nieuws

Laatste Reacties